1 Maj 2013, Onsdag

 
Har inget internet alls nu på BV. Den enda platsen är skolan, så här sitter jag just nu. 
Sen förra helgen har mitt liv varit rätt så upp och ner. Tröttnade på att jag & Nathan var så lite med varandra, berättade att jag vill ta det på allvar. Men han kände att han inte vågade eftersom jag snart ska åka hem & hela situationen kommer bli jobbig, dessutom är jag säker på att han inte kände likadant för mig som jag gjorde för honom. Trist som fan och jag har varit både ledsen och arg, men jag klarar mig. Känns konstigt bara att bara vara vänner. Samtidigt känner jag mig fri igen och jag tror det är bättre för mig att inte vara med honom. Kändes som jag tappade mig själv lite där ett tag och nu är på väg tillbaka. Men nej, jag har inte släppt honom & det kommer nog ta en stund. Men ja, jag mår bra för övrigt.
Allt i skolan går bra. Får A i det mesta, men D i mitt senaste exam eftersom jag inte orkade plugga. Har hänt en hel del roliga grejer, även en del tråkiga då så som sagt, men ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi har varit på Universals (grymt!) och Amanda har fyllt 20.
Tror att när jag kommer hem igen gör jag en summering av hela terminen, vad som har hänt. 
Ska hem och käka nu. Skriver mer när jag kan & har något att berätta!
N~

Kommentarer
Postat av: Emilie

Det här med killar alltså, det är rätt krångligt fram och tillbaka. Bra att det känns bra igen (jag vet att det var ett tag sen du skrev men ändå).

Din mamma skvallrade om universal (hehe) - och att ni kommer hem nu i veckan, så kul! Syrran är helglad och det förstår väl jag :) Tack för grattishälsningen btw, jag fick kramen från moster med!

2013-05-26 @ 15:36:47
URL: http://www.vintertroll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0