Våga

Tumblr_mitb19jdwi1qbge6eo1_500_large
 
Minns ni vad jag skrev att mina nyårslöften var? Eller vad jag önskade att jag skulle kunna bättra mig på det här året?
Vi är inne i månad tre och jag känner att jag lyckats himla bra med de sakerna. Inte alla, men de flesta. Jag har växt så sjukt mycket här bara under den här tiden. Sjukt mycket. Till det bättre måste jag nog påstå. Här är vad jag har att säga:
- Att våga mer. Jag har blivit mer utåt. Insett att jag kan snacka med människor. Folk tycker att jag är rolig, schysst. Jag har för typ första gången i mitt liv killkompisar och jag vet att de alla tycker att jag är en rolig och cool person. Känns sjukt bra. Och jag har insett att det är okej att allt inte går perfekt. Jag vågar ställa mig framför alla i klassrummet och improvisera. Det är okej om det går dåligt eller om jag gör bort mig. Livet går inte under för det.
- Tala ut om mina känslor. Det går inte helt perfekt. Jag känner fortfarande att jag inte vill ösa all min skit över andra, men det är rätt skönt ändå när jag kan det. Har lyckats några gånger när personer frågat mig och ja, jag börjar bli bättre på det. 
- Börja träna något. Jag har köpt ett awesome par gymskor. Så himla sköna. Var ute på min första springtur igår. Ska ta nästa imorrn(idag). Amanda och Jennifer peppar mig.
- Säga ja till saker oftare. Har faktiskt blivit himla mycket bättre på det. Är rätt förvånad, hahah.
- Utforska kärleken & släppa in den i mitt liv. Jag har faktiskt hittat någon. Någon som jag tycker om sjukt mycket. Någon som jag vill spendera en massa tid med, lära känna, bara vara med, någon som är intresserad av mig lika mycket som jag är intresserad av honom, någon som faktiskt erkänner att han tycker om mig, en person som jag känner mig trygg med, som jag trivs med och som allt känns så himla naturligt med, någon som får mig att skratta så sjukt mycket, en person som får mig på genast bättre humör. Trodde aldrig att jag skulle kunna trivas så bra med en person som jag gör med honom på det här sättet. Det känns bara så himla fint.
 
Något jag varit dålig på:
- Hålla kontakt med mina kompisar. Ska verkligen försöka bli bättre. Men jag har en underbar nyhet! Lisa och Astrid kommer antagligen hit om några veckor. Jag längtar sönder så sjukt mycket. Älskar de brudarna. Vi kommer ha så jävla kul!
 
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0