Två inlägg i ett

Tumblr_miuclouhqh1s704vfo1_500_large

Tisdag:
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ännu en sån där dag har gått förbi. Det är att vakna upp trött som ett as, gå i skolan, göra läxor och göra lite sysslor hemma. Sen försvinner dagen, det blir kväll, jag går och lägger mig sent för att utnyttja dagen så länge som möjligt - och så börjar det om igen.

Det bästa är helgerna helt klart. Det är de jag längtar till hela tiden, för då vet jag att jag får vara med mina vänner. Det är att vara på stranden, stan, hitta på roliga saker, festa. Mest att festa faktiskt, men det har nog ni förstått. Vet inte riktigt hur det gick till, men det är så mycket roligare här än vad det är hemma. Det är hemmafester på hög nivå. Inga föräldrar som kan komma och klaga, bara jobbiga hyresvärdar, men vi har lyckats vara ganska duktiga ändå.

Nej, jag vet inte. Under veckodagarna känner jag mig mest förvirrad, saker är jobbiga och helgen är där borta vid horisonten. Så nära, men ändå så himla långt borta.

Har två inte så roliga lektioner imorrn och jag har haft två helt okej lektioner idag. Längtar verkligen inte till Voice and diction. Längtar verkligen inte till stagecraft. Känns som att imorrn mest kommer bli en sån där jobbig dag jag helst skulle hoppa över. Upp, tråkig lektion, göra läxor och städa, jobbig lektion, hem, göra läxor och käka sent, vara uppe så länge det går för dagen efter är det torsdag och då är det helg.

Sorry, jag babblar bara på. Så ja, det är inte always sunny in California.

Torsdag:
Såg att inlägget aldrig blev postat. Tosdag idag alltså. Eller egentligen tog torsdag slut för 20 minuter sen, but still.
Har haft två helt okej lektioner idag. Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Vaknade tidigt och hann duscha och göra mig fräsch. Käkade ute i solen under lunchrasten.
Drog ner till stan på en shoppingrunda efter skolan. Fikade i flera timmar med fina vänner. Kom inte hem förrän nio typ och sen har jag umgåtts med mina rommies. Snackade precis med pappa på Skype. Var väl mindre kul att höra att han svimmat igen, när mamma inte ens var hemma. Var så sjukt nära på att gråta. Känner tårarna komma nu. 
Håller just nu på med det sista på en läxa. En recension av en pjäs - the importance of being earnest. Faktiskt rätt rolig. Ska dra över till Nathan om en stund. Får se vad vi hittar på. Film gissar jag på. Är så sjukt jävla trött dock. Aja. Ska fortsätta med mitt. Sorry för två astråkiga inlägg. Ska försöka skriva lite bättre imorrn! Har lite grejer att berätta om I guess.

N~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0