Good weekend

 
Det gick ett tag ändå innan jag skrev igen. Förra veckan var fylld av plugg. Massor av grejer varje dag. Den här veckan är inte mycket bättre, kanske lite bara. Har inget jävla exam att plugga till i alla fall!
I helgen var jag i LA. På fredagen drog jag, Sammie, Emmy och Maja i bilen vi hyrt. Kom fram rätt tidigt, kollade runt lite i området där vi stannade på ett hostel (Banana Bungalow, teehee), förfestade och sen var det dags att dra mot eventet. 
Masquerade Motel kallades det. Ett stort rave med olika djs. Vi kom dit när Alesso spelade, men det bästa var såklart Swedish house mafia. De var så sjukt jävla grymma. Otroligt. Kom hem sjuuuukt trötta sen och ont i hela kroppen.
På lördagen var det att gå upp tidigt. Dags att dra till six flags. Hade en underbart bra dag. Vi blev joinade av Jennifer, Amanda, Benita och Mauritz. Även David, Ellie och några andra, men de hängde vi inte med där. 
Igår, söndag, sov jag ut. Sen blev det frukost på IHOP med Sammie och Maja. Vi fick en rätt dålig servitör, så jag var lite taskig mot honom och geggade runt alla kanter på min tallrik. Var rätt kul. Karma's gonna get me. Sen förberedde vi oss för firandet av Charles. Vi blåste upp 150 ballonger, bakade en tårta och fixade en massa! Kan säga att det uppskattades stort av honom.
 
Idag har det varit skola. Tråk på morgonen, lång rast och sen roligt på voice and diction. Vi slapp framföra monologen idag, men den blir på onsdag istället. Imorrn är det en annan monolog, lite enklare. Men även en bok att läsa och en recension att skriva. Phew. Mycket läxor. Har precis käkat och ska eventuellt dra över till Nathan om en stund. Lägger läxorna åt sidan några timmar :)
Hoppas ni har det bra kompisar!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0