4 Juni 2013, Tisdag

Large
Att sitta (läs: Dansa, sjunga, hoppa och bara vara allmänt störd) i Beccas lägenhet själv får mig att inse hur mycket jag längtar till att skaffa eget. Dock kommer jag har bästa roomiesarna nästa termin i nya, braiga lägenheten, så det kommer ju bli awesome ifs!
 
Blev väckt av Becca klockan sju imorse. Kände att jag kunde sovit en stund till, men jag var tvungen att få upp Jas till skolan sen när hon drog. Nu känner jag mig rätt pigg. Har suttit på balkongen & solat med grym musik i en ny bikini. Har precis fixat mig, käkat och allt, så jag tänkte dra ner till stan. Vill till Monki & tänkte även kolla in Myrorna. 
 
Igår latade vi oss på balkongen på morgonen, sen drog jag & Becca till centrum och kollade in lite affärer. Köpte två bikiniöverdelar på H&M. Hade fortfarande pengar kvar på ett presentkorten jag fick i julas av Moster & Emilie, så det kostade mig bara 70 i slutändan. Tyckte jag var rätt nice! 
Käkade tacos till middag sen och gottade oss framför tvn. Slocknade runt elva, vilket min syster tyckte var helt otroligt eftersom jag brukar vara vaken senast av alla. Somnade till och med före Jas, som bestämde sig för att sova på golvet så hon inte kunde strypa mig, hahah. 
 
Nej, nu ska jag dra mig! Vi hörs folks!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0