3 Juni 2013, Måndag

Large
Vi får se om den här jetlagen någonsin lägger sig. Vaknade klockan sex imorse av hur kvavt det var i rummet & av att Jas kramade om min hals med sin arm. Typ ströps. 
Har suttit en stund på balkongen, pratat med Charles, läst bloggar av rikemansungar som bor i Stockholm & väntar på att syster och Jas ska vakna. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite avis på de där snorungarna i Sthlm. Champagne till frukost medan man sitter i pyjamas från VS... skulle inte direkt tacka nej till det. Dock har alla personer vi mött i SB som varit från Stockholm varit så jävla dryga, förutom Sammie och Majas kille Fredrik. Nja, nej. Jag ska inte börja med en massa fördomar nu. Vet att det finns nice folk där också!
 
Kom fram till Nkpg strax efter åtta. Amanda ringde när jag satt på spårvagnen och berätta något så grymt, jävla roligt. Kan tyvärr inte berätta. Men låt mig säga att det gjorde hela min dag.
Var framme i Hageby runt nio. Blev kramkalas och att ge ut presenter.
Syrran gillade sina - fem par trosor & två body mists från VS (hon fick även påsen), samt en nyckelring med sitt namn på en alldeles egen walk of fame stjärna, hahah.
Jas fick ett par turkosa converse, ett California republic linne, två halsband, en 1D-kudde och två lipsyler - med lukt/smak av pommes och hamburgare. Så jävla vidrigt, men riktigt kul. Ells fick en med bacon, hahah. 
 
Jag vet inte riktigt hur den här dagen kommer se ut. Jag hoppas dock på Monki & Istanbul Kebab, hahah. 
Ha det bäst folks!
N~

Kommentarer
Postat av: Ells R

BACON TILL DEN KOMMANDE VEGETARIANEN! U know how to do it.

2013-06-08 @ 08:23:16
URL: http://jademysteries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0