10 Juni 2013, Måndag

 
 
Och så gick det några dagar igen.
Jag har varit i Gamleby & kollat in deras second hand med Ells. Jag hittade inget, tråkigt nog. Har annars hört att det ofta går att hitta en del bra där. 
I lördags var jag hos Evelina ute i Tofvehult med ett gäng för grillkväll. Var mysigt tills alla knott började bita sönder oss. De har en häst/ponny vid namn Charlie som var skitsöt. Han fick vara med oss. Senare drog vi ner på stan där det var en hel del folk, men jag tyckte det kändes lite B. Mest för att det typ inte gick att snacka med varandra på grund av den höga musiken. Var på Sahara. 
Igår vet jag inte riktigt vad den dagen gav. Låg kvar i sängen länge. Hade en dröm som startade mina tankar. Tror jag träffade typ alla personer jag någonsin mött i den drömmen alltså. Och det var vissa personer som stod ut speciellt mycket. Därav alla tankar. 
 
Och idag... Idag har inte börjat speciellt mycket bättre. Har bara insett hur mycket jag saknar usa och hur grymt det skulle vara att flytta till uk få jobba med Game of Thrones på något sätt. Skulle älska det. 
Har precis duschat å käkat och ska träffa upp Arpita snart bl.a. Har saknat den bruden!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0