Att vara introvert

Tumblr_m8y5x3p9ma1r2zbkxo1_500_large
 
Jag är inte helt säker på vad det är som händer, men saker är bara jävligt skumma just nu. Men ja. Jag tänker inte ta någon skit. Fick precis höra att en kille frågat Emmy om jag har en sjukdom. Kände inte för att hålla tyst den här gången, så jag svarade.
Hej namn. Ville bara säga att nej, jag har ingen sjukdom. Hahah. Första gången jag fått höra den faktiskt.
Jag har bara inte behovet av uppmärksamhet etc. Man kan säga att jag är introvert, men jag antar att du inte vet vad det är för något, eftersom du var så snabb med att diagnostisera mig med en sjukdom.
Så här är en sida där du kan läsa om det, om du nu är intresserad: http://www.introvert.se/index.htm
Becca tyckte att jag var jävligt dryg, hahah. I guess I am.
 
Men saken är den att i dagens samhälle ska man vara så jävla översocial och grejen är den att jag, precis som 30% av folket i Sverige, inte är det. Jag är introvert. Nu stämmer inte precis allt som står på den sidan, men väldigt mycket gör det. 

Introverta människor är de som vänder sin energi mer inåt, föredrar ensamhet eller mindre sällskap, har större behov av lugn och ro på egen hand.

-         Tänker först och handlar sen, eller nöjer sig med att tänka

-         trivs i ensamhet

-         relationerna är få men djupa

-         sociala aktiviteter tar energi, även de roliga

-         lugn och säker på ytan

 

Nu är det ju så att jag har rätt mycket vänner och jag tycker om att vara med mycket människor (när jag känner dem). Men jag tycker också att det är skönt att ha mycket ensamtid. Jag klarar inte av att vara med folk runt omkring mig hela jävla tiden. Så ja. 
Men det är också lite det här som mina nyårslöften handlar om. Det kommer inte gå att ändra. Jag kommer aldrig bli extrovert, men jag kan bli bättre på att umgås med människor och trivas bättre i nya människors sällskap & det är det jag tänker träna på. 
N~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0