4 Januari 2013, Fredag

 
Jag hade en underbar dag igår med Ells!
Hon sov över hos mig. Så vi fixade med massa snacks & powerking och sen såg vi filmen The perks of being a wallflower. Och alltså... Det är den bästa filmen jag sett. Älskar den. Min favoritfilm lugnt. Tänkte se den snart igen faktiskt. 
Sen blev det en hel del snack också, as usual. Och ja. Jag älskar den tjejen så grymt jävla mycket alltså!
 
Efter vi skjutsat hem Ells idag fortsatte jag och mamma till Nkpg. Ska vara här över helgen. Vi har gått lite i centrum, käkat tacos & jag har spelat ett spel med Jas som hon inte förstod någonting av, men hon ville ändå spela det. Nu sover hon & vi andra slaggar framför våra datorer. Hahah. Typical.
 
Annars har jag varit lite arg idag också. Emmy kan nämligen inte hitta ett papper som vi måste ha med oss för att komma in i usa. Alltså, jag har mitt, men hon kan inte hitta sitt. Så hon kanske inte kan åka på fredag. Och känns lite sådär mindre kul att åka dit själv när jag hela tiden tänkt att jag ska ha henne med mig.
Men i alla fall. Jag är beredd på att åka ensam nu ändå känner jag. Om det blir så. Kul? Nej. Men inget att göra åt det. Bara läskigt och jobbigt att komma till ett helt nytt land och en helt ny plats man aldrig varit på ensam. Men det är ju fler andra som också kommer göra det. Så på så sätt. 
 
Nej. Men oavsett hur så kommer det ordna sig! Tänker inte låta något göra det här året dåligt för mig. Det har redan börjat så himla underbart.
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0