Äntligen

 
Jag har inte kunnat logga in på min blogg på nästan två veckor, och jag lovar er, det har gjort mig galen. Det riktigt kliar i fingrarna. Det är något fel på vårt internet och jag hatar det.
Men jag vill att ni ska veta att jag mår bra. Skolan är inte det roligaste just nu med uppgifter, läxor och prov hela tiden. Ännu jobbigare känns det att veta att det bara är drygt en månad kvar av allt. Helt sinnes! Om 40ngt dagar åker jag hem till Sverige igen. Det ska bli så himla, himla skönt och roligt, men samtidigt känns det som det är alldeles för tidigt att åka hem. 
 
De senaste veckorna har det i alla fall varit grymma fester med grymma personer, jag har umgåtts med mina fina vänner och jag har bara haft det väldigt bra. Bio, tjejkväll, grillkväll, filmkvällar och häng. På fredag åker vi till Universal studios, skolresa. Ska bli himla kul. 
Just nu har jag hamnat i en period då jag känner mig himla tråkig. Jag vill börja ta mer risker igen. Göra nya saker, våga mer. Vill ha mer spänning i livet. Allt känns så... normalt och vardagligt. Jag vill flyga igen.
 
Jag har egentligen inte något speciellt att berätta, jag blev bara förvånad att jag äntligen kom in här. Är hos Amanda och Jennifer. Kommer förhoppningsvis kunna skriva som vanligt snart igen!
N~
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0