1/2 April

Glömde posta den här i natt, men det här var för några timmar sedan :)
 
_44-3507f87a-80bd-1030-91a3-0019b9d5c8df_large
Sitter just nu i 117 med Amanda, Charles, Jennifer & Emmy. Vi försöker få i ordning på våra liv. Pluggar som satan. Har så himla mycket att göra, så himla mycket som ska in. Stress. Men ja, det känns ändå skönt att sitta här och faktiskt göra något. Är så himla trött. Skulle mest av allt bara vilja gå och lägga mig, men det funkar inte riktigt. Inte än. Har en red bull bredvid mig. 
Annat än det så är det andra tråkiga nyheter. Emmy kommer inte åka tillbaka hit nästa termin. Hon trivs inte. Känner att hon håller på att bli en person hon inte är, insett att hon är den person hon vill vara hemma. Och ja, det känns tråkigt. Känns konstigt att veta att jag kommer återvända hit, men utan henne, min enda länkning hem. Men jag kommer i alla fall komma tillbaka hit. Jag älskar att vara här. Här känner jag mig fri. Jag kan bli den jag alltid velat vara här. Jag kan göra vad jag vill och så mycket har hänt här. Jag har träffat så fina människor, varit med om så mycket roliga saker, utvecklats något otroligt. Det är inte bara negativt i att Emmy åker tillbaka. Vi får en chans att vara ifrån varandra och utvecklas på olika håll. Jag tror att det kan vara bra också. 
 
Annars då?
Jag är kär. Jag känner mig lycklig om jag bortser från skolan och att Emmy mår dåligt. Jag saknar alla där hemma, men jag vill verkligen vara precis där jag är. Jag tänker inte så mycket på framtiden, utan försöker att leva dag för dag. 
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0