Äntligen

 
Jag har inte kunnat logga in på min blogg på nästan två veckor, och jag lovar er, det har gjort mig galen. Det riktigt kliar i fingrarna. Det är något fel på vårt internet och jag hatar det.
Men jag vill att ni ska veta att jag mår bra. Skolan är inte det roligaste just nu med uppgifter, läxor och prov hela tiden. Ännu jobbigare känns det att veta att det bara är drygt en månad kvar av allt. Helt sinnes! Om 40ngt dagar åker jag hem till Sverige igen. Det ska bli så himla, himla skönt och roligt, men samtidigt känns det som det är alldeles för tidigt att åka hem. 
 
De senaste veckorna har det i alla fall varit grymma fester med grymma personer, jag har umgåtts med mina fina vänner och jag har bara haft det väldigt bra. Bio, tjejkväll, grillkväll, filmkvällar och häng. På fredag åker vi till Universal studios, skolresa. Ska bli himla kul. 
Just nu har jag hamnat i en period då jag känner mig himla tråkig. Jag vill börja ta mer risker igen. Göra nya saker, våga mer. Vill ha mer spänning i livet. Allt känns så... normalt och vardagligt. Jag vill flyga igen.
 
Jag har egentligen inte något speciellt att berätta, jag blev bara förvånad att jag äntligen kom in här. Är hos Amanda och Jennifer. Kommer förhoppningsvis kunna skriva som vanligt snart igen!
N~
 

Native

 
46 minuter och 32 sekunder av moln, stjärnor, rosor och allt som är fint.

1/2 April

Glömde posta den här i natt, men det här var för några timmar sedan :)
 
_44-3507f87a-80bd-1030-91a3-0019b9d5c8df_large
Sitter just nu i 117 med Amanda, Charles, Jennifer & Emmy. Vi försöker få i ordning på våra liv. Pluggar som satan. Har så himla mycket att göra, så himla mycket som ska in. Stress. Men ja, det känns ändå skönt att sitta här och faktiskt göra något. Är så himla trött. Skulle mest av allt bara vilja gå och lägga mig, men det funkar inte riktigt. Inte än. Har en red bull bredvid mig. 
Annat än det så är det andra tråkiga nyheter. Emmy kommer inte åka tillbaka hit nästa termin. Hon trivs inte. Känner att hon håller på att bli en person hon inte är, insett att hon är den person hon vill vara hemma. Och ja, det känns tråkigt. Känns konstigt att veta att jag kommer återvända hit, men utan henne, min enda länkning hem. Men jag kommer i alla fall komma tillbaka hit. Jag älskar att vara här. Här känner jag mig fri. Jag kan bli den jag alltid velat vara här. Jag kan göra vad jag vill och så mycket har hänt här. Jag har träffat så fina människor, varit med om så mycket roliga saker, utvecklats något otroligt. Det är inte bara negativt i att Emmy åker tillbaka. Vi får en chans att vara ifrån varandra och utvecklas på olika håll. Jag tror att det kan vara bra också. 
 
Annars då?
Jag är kär. Jag känner mig lycklig om jag bortser från skolan och att Emmy mår dåligt. Jag saknar alla där hemma, men jag vill verkligen vara precis där jag är. Jag tänker inte så mycket på framtiden, utan försöker att leva dag för dag. 
N~

RSS 2.0