Sjuk dator :(

Hej förvirrade vänner!
Okej då, ni kanske inte är så förvirrade, men vill bara säga det att min dator har virus. Därför kommer inte blogginlägg från mig. Men jag ska ta den till brorsan imorrn så den förhoppningsvis snart blir frisk igen.
Råkar fan alltid ut för det.
& Jag vill bara säga att det här viruset sprider sig bland bloggar, så var försiktiga. Det fryser ner hela datorn så ni inte kan göra något och det visar en bild med en polislogga i högra hörnet. Det påstår att ni gjort ngt som ex, varit inne på en sida där barnporr är inblandat eller laddat ner något. Sen vill de att ni ska betala pengar "till polisen", 1000 spänn, för att blockeringen ska försvinna.
Vill också säga att väldigt många råkat ut för det och faktiskt betalat.
So be safe, och betala inte jävlarna! Får ni det, så rung polisen och gör en anmälan istället.

18 Juni 2012, Måndag


Dagen startade med att lämna tillbaka alla böcker i skolan och sen dra en sväng på stan. Vid tre firade jag, Lisa och Vasso Emmy med käk på kinan.
Vid halv sju cirkus åkte jag till Norrköping och här sitter jag nu. Ska stanna ett tag, men vet inte hur länge jag blir borta.

Vi får se vad som händer imorrn! Antagligen blir det att dra en sväng inne på gallerian här i Hageby och drömma mig bort bland alla kläder.
Tänkte dra mig nu, men här var en uppdatering by moi.
Over and out!
N~

STUDENTEN

Det känns fortfarande helt overkligt. Igår tog jag studenten!
Dagen började med champagnefrukost hos Anna med hela klassen, vilket var riktigt trevligt. Sen gick vi genom stan till skolan och peppade som fan på vägen. Vi gick in på willys, blev näst intill utkastade, ställde oss i en rondell och skrek och kom till slut till skolan. Där var det mingel först på morgonen & det var också dags för studentfotot.
Efter det drog vi till kyrkan där estet-musik bjöd på sjukt bra performances. Tillbaka till skolan gick alla i ett led och sedan var det lunch. Kanske fyrtio minuter efter lunchen eller så var det dags för utspark för den första klassen.
Vi satt i ett klassrum och kollade på några. Det blev att säga hej då till lärarna, skriva i varandras mössor och sen peppa inför utsparken.
14.24 var det dags för oss, den sista klassen, att springa ut. Och allt var bara så himla bra. Där träffade jag min familjl och vänner sen, fick sjukt mycket blommor och annat och tog en massa kort. Började till och med gråta när min syster kom fram för att krama mig och hon sa att hon var så himla stolt över mig.
Sen var vi tvungna att skynda oss till flaket som gick en halvtimma senare. Åkte runt i stan inför en massa folk då och vi hade lätt det snyggaste flaket! Riktigt glad över att min klass valde rosa, hahah. Det blev awesome.
Vi stannade ungefär vid stadsparken för att gå av och jag åkte hem till min familj och mina gäster. Fick en massa jättefina presenter. Pengar, dollar, presentkort, glas, halsband och så lite till! Vi åt mat, snackade och umgicks i några timmar innan jag runt nio åkte till Emmy för att förfesta innan vi drog ner till stan. Sen kan jag ju bara säga det att jag dansade hela natten!

Jag fick en underbar student och det var nog en av de bästa, om inte den bästa dagen i mitt liv.

Inför den stora dagen!


Dagen spenderades nere på torpa med klassen. Vi gjorde i ordning vår kortegevagn och låt mig bara säga att den är GRYM!
Minuset under dagen är att jag brände mig i solen, så jag ser ut som en kräfta över bröstet, halsen och ansiktet. Inte fint alls. Har lassat på med aloe vera och får hoppas att det går ner lite tills imorrn. Annars får jag väl försöka sminka över det på något jävla vänster.
Efter grejandet med vagnen hängde jag med finaste Evelina. Vi åt mat från Corner i stadsparken, asgarvade åt en kråka som nyste på mig, plockade blommor och gjorde fina buketter till våra vänner inför imorgon, samt städade mitt rum. Ptja, det var mest jag som städade. Ville inte att hon skulle behöva hålla på med det, hahah. Men hon gjorde ren min fina lykta från stearin.
När hon drog runt tio så städade jag (nästan) klart och det är väl det.

Jag har haft en jättebra dag och jag tvivlar på att imorgon kommer bli sämre. Imorrn är studenten alltså. Det är helt sjukt. STUDENTEN! Hej då skola och hej frihet!
N~


12 Juni 2012, Tisdag


Har spenderat kvällen med min klass idag. Vi hamnade hemma hos Alex eftersom det var så dåligt väder ute. De drog ner till stan senare, men jag drog hem istället. Har ju det jävla provet imorrn. Mindre kul kan jag tala om för er. Hade mycket hellre varit med dem just nu och fira att vi snart tar studenten.
Vi har pratat lite om framtiden, men mest om andra random saker och det var rätt trevligt.

Men jag ska läsa på lite saker och sen försöka sova. Är inte lika nervös som inför det muntliga, men ja, jag är fortfarande nervös. Får hoppas på att det går snabbt och på att det går bra!
N~


10 Juni 2012, Söndag


Hade en mysig kväll med Emmy & Divie igår ute på korpa. Vi la ut filtar, hade med oss lite gott och när det började bli mörkt och lite kallt tände vi upp en brasa. Sen satt vi där och snackade ända fram åt ett.

Idag tänker jag bara ta en sån där tråkigt slappdag hemma. Just nu åskar det ute, så jag ska plugga ur allt och sen tänkte jag se på några av mina favoritfilmen jag hade när jag var yngre - Landet för länge sedan serien. Hahah. Älskade verkligen de filmerna och hade allihopa.

Divie och jag har pratat mycket om det och kommit fram till att jag kanske har en dinosaurie som totem? Hahah. Skulle vara rätt häftigt och jag tror faktiskt det passar in lite på min personlighet. Ptja, inte med dödandet och så. Usch. Men ja, det finns andra saker som jag tror att de som känner mig fattar vad jag menar ^^
N~


9 Juni 2012, Lördag


Låg uppe och läste väldigt länge, så jag vaknade sent idag av att Emmy ringde. Tyvärr väckte hon mig ur en awesome dröm. Jag skulle precis börja döda en massa personer som alltid varit elaka mot mig. Hahah, i drömmar är det tillåtet.
Så jag har käkat, planerat lite inför ikväll och så ska jag börja fixa mig.

Vi tänkte dra iväg och grilla, men vi får se hur det blir med det. Just nu skockas regnmolnen. Hoppas de bara drar förbi. Annars får vi väl hitta på något annat. Typ beställa en massa mat och äta oss tjocka på det i en smutsig källare. Det blir bra, hahah.
N~

8 Juni 2012, Fredag


Äntligen helg! Ja, ni ser ju redan förresten att jag bloggar mer igen, på bara dessa få dagar. Det handlar helt klart om skolan. DET ÄR SNART ÖVER! Och friheten väntar!
Fick precis ett mail av en av mina lärare btw, som jag har gemensam med Emmy. Innehållet löd:
"Jag har fått höra av Emmy att du inte tycker om mina uppgifter ;)"
Tack Emmy. Så underbart av dig. Hahah, nej. Men Mia är cool. Fast om jag bara får vg är det ditt fel Emmy.

Har precis käkat mat och klagat lite på hur vår lägenhet ser ut till mamma. Och nu då? Tänkte börja läsa en bok. Har nämligen läst ut en av de jag fick när jag fyllde år redan. Yes, jag älskar böcker. As you should know by now.

Har förresten hittat en jättefin röd klänning jag skulle vilja ha. Letar nämligen efter en röd. Men jag känner att det kanske finns en ännu finare och en som är ännu mer jag där ute. Får fortsätta leta lite :)
Ha en bra fredag hörrni!
N~

Just.. sort of.. hang in there..


Och nu var det över! Aaah! Kan berätta hur det gick till!
Först av allt var jag 40 minuter tidig. Vi skulle vara där en halvtimma innan så vi kunde fylla i ngra lappar å få våra bilder tagna. Allt är strikt typ. Sen blev vårt försenat med 25 minuter. Fatta vad jag nervösade sönder.
När vi kom in ställde hon oss först av allt lite frågor och det gick väl bra. Han jag var med var mer nervös än jag, hahah. Och började härma hennes accent efter en stund. Det var lite kul.
Sen fick vi tre bilder var. Man väljer ut två av bilderna och ska jämföra dem och svara på två frågor. Det gick väl helt okej för mig.
Sen fick vi 6 bilder tillsammans och vi ska prata om dem, jämföra dem och svara på två frågor. Här gick det pissdåligt. Båda två bara satt där och visste inte vad vi skulle säga. Han pratade mer än mig i alla fall. Fan vad jobbigt det var. Vi visste inte ens vad alla bilder betydde. Sen så började jag prata lite de sista 30 sekundrarna. Så det var väl tur det i alla fall.
Sist av allt ställde hon oss frågor igen som handlade om samma ämne som de 6 bilderna. Det gick väl också rätt okej för min del.

Det var typ det värsta jag gjort i hela mitt liv seriöst. Jag var så sjukt nervös och sen gick det så dåligt på de 6 bilderna. Alla som gör testet får olika bilder. Våra handlade om miljön. En som jag pratade med hade fått bilder där de skulle prata om vad som var viktigt i livet. Önskat att vi hade fått det ämnet, för det hade varit så mycket lättare än att prata om miljön där vi inte ens visste vad alla bilder var på.
Åh. Aja. Nu är det gjort i alla fall. Hoppas de var snälla mot mig. Att försöka komma på ett intelligent svar på frågorna går verkligen inte, hahah. Sjukt var det.
Nu är det bara att tagga onsdag också då!
N~

Idag gäller det - CAE!


Håller på att fixa mig. Är nästan klar. Har mitt muntliga i CAE idag alltså. Jag är så sjukt nervös. Tänk om jag inte kommer på något att säga eller tänkt om jag fuckar ur totalt och bara svamlar.
Jag tränade inget igår om jag ska vara ärlig. Jag tänkte att jag vaknar tidigt idag istället och pratar lite, så jag blir van med det. Att prata på engelska alltså. Istället somnade jag runt sju. Vaknade dock vid ett igen och kunde inte somna förrän runt fyra, hahah.
Åh. Jag är väldigt nervös. Men jag hoppas att det kommer gå bra. Jag hoppas att jag är med någon som kommer kunna prata med mig och inte någon som jag måste få igång, för jag själv är inte världsbäst på det precis. De två personer som jag mest hade hoppats på att jag skulle hamna med är med andra. Så det suger lite. Jag har ingen aning om vem jag ska vara med.
Tror jag är mer nervös idag än vad jag kommer vara på onsdag under skrivningen, bara för att jag liksom måste prata. Uuuusch. Hahahah. Det gick bra i klassrummet, men då var jag som sagt med de två personerna när jag övade. Så sjukt nervös!
Önska mig lycka till!
N~

7 Juni 2012, Torsdag


Jag är så himla glad. Jag får vg i Franska i slutbetyg. Låg mellan g och vg på allt i nationella och jag som tyckte att det gick skitdåligt! Har avslutat alla kurser i stort sätt. Det är bara engelskan, kultur och stilhistoria och svenska b som jag inte vet mina betyg i. Så nu är det bara cae-proven att vänta på. Imorgon har jag det muntliga. Så jag ska förbereda mig lite idag. Öva på att tala, tänka ut svar på eventuella frågor och öva på att prata om bilder. Jag hoppas att det kommer gå bra.
N~

6 Juni 2012, Onsdag


Var vaken hela natten till sju imorse och jobbade på min uppsats. Den blev klar till slut, minus en detalj som jag inte gjorde och nog inte heller kommer göra. Känns som att det är strunt samma.
Senare på dagen, efter jag sovit också, fick jag besök av Ells och moster. Så det blev fika, snack och så en present :)
Resten av dagen har jag rensat bland saker i mitt rum och det ligger en hög med grejer på mitt golv som jag bara vill ha ut härifrån.
Nu tänkte jag koppla av med lite serier innan jag somnar. Har franska imorgon, tyvärr. Troligtvis sista lektionen. Hoppas! Har avslutat alla mina andra kurser utom engelskan, så jag hoppas att hon inte drar ut på det.
N~

The 5th of June


Bild tagen för 4 år sen!

Hahah. Ursäkta för det deprimerande födelsedagsinlägget.
Jag har faktiskt haft en bra dag och fått många gratulationer av glada vänner. Och det är inte alltid så dumt att fylla år. Man får ju som man vill då!
Jag har fått pengar och 13 böcker, så jag känner mig extremt glad över det. Ett par skor fick jag också för typ en månad sen. Och så har mamma lovat mig att vi snart ska åka till Ullared så jag kan få köpa lite grejer jag vill ha på Gekås. Letar bland annat efter en datorväska och lite sängkläder :)

Har spenderat min dag med redovisningar i skolan, god mat och att plugga på mitt sista arbete. Är nästan klar med det och det känns skönt.
Hoppas ni också hade en bra dag!
N~

Grattis till mig då


19 år. Har levt i hela 19 år nu. Vet ni hur gammal jag känner mig? Vad har jag egentligen gjort för vettigt i livet? Jag har pluggat ända sen jag var 6. 13 år av livet har gått till att sitta med böcker, framför internet och leta efter fakta för att jag nu ska kunna ta studenten och få betyg på papper. Papper som ska kunna leda till jobb i framtiden. Jag som inte ens vill jobba egentligen. Men pengar måste man ju ha, tyvärr.
19 år av mitt liv har jag bott i Västervik. Jag har upplevt fyra andra länder och hunnit skaffa mig en massa vänner. Ja, det är klart att det finns en massa bra saker i mitt liv. Annars hade jag väl inte suttit här idag. Men egentligen. 19 år, det är typ 1/5 av mitt liv om jag lever tills jag är 100. 1/5 av mitt liv har jag spenderat inomhus i ett klassrum för att jag förhoppningsvis ska kunna leva de resterande 4/5 precis som jag vill. Med resor och en massa kul på vägen. Men tänk om jag inte blir 100 då.
Jag känner mig redan gammal. De bästa åren i mitt liv har gått. För de allra bästa åren har man när man är ung. Det har man ju hört från alla de äldre. Så inte underligt att jag känner ångest inför att bli äldre! När jag knappt har fått leva ut det liv jag verkligen vill ha under mina bästa år. Jag får bara hoppas på att jag kan lyckas leva ut mina drömmar under resten av mitt liv.

Nej, jag är inte glad över att fylla år idag. Det brukade vara den roligaste dagen när man var liten, men inte nu längre. Inte i det här århundrandet. När allt handlar om pengar och utseende.
Idag är ett år närmare döden.
N~

4 Juni 2012, Måndag


Har rast just nu och börjar runt ett igen. Min engelska var inställd och jag fick bara veta mitt slutbetyg i matten, sen kunde jag dra. Jag fick godkänt i alla fall, så jag är jätteglad över det. Var två poäng från g på nationella, hahah. Ännu bättre än vad jag väntat mig, så jag är otroligt nöjd över mitt ig där med, med tanke på att det nästan var ett g.
Har utsikt över trädet utanför mitt fönster som lyser grönt. På himlen svävar dock mörka moln, så vi får väl se vad det blir för väder.
Borde plugga just nu, men jag känner mig så himla trött. Drömde till och med om att jag var trött idag. Drömde att jag var så trött att jag inte kunde ställa mig upp.
Och mamma sitter i köket och pratar högt om att hennes dator inte kan hitta hennes mobil. Hon vill att jag ska hjälpa henne, men orkar inte just nu. Somnar när som känns det som. Ska öppna upp dokumentet i alla fall och skriva någon rad eller två. Bättre än inget liksom.
N~

3 Juni 2012, Söndag


Var alltså hos Emmy igår med folk och hade det mysigt och kul på uteplatsen. Efter det följde jag med Divie hem och kom hem lite innan 4 i natt efter en massa snack, hahah. Vi kommer in i så intressanta diskussioner och det är svårt att slita sig från dem. Men till slut blev vi så trötta så då var det dags att dra hem.

Idag vaknade jag ändå relativt tidigt med tanke på att jag somnade så sent. Hade en mardröm, så det var väl därför. Har spenderat dagen med internet och nu tänkte jag börja med mitt tråkiga pluggande. Försöka bli klar. Så önska mig lycka till!
N~

2 Juni 2012, Lördag


Har varit lite sådär halvt produktiv idag. Har gjort en powerpoint, fixat tal till en redovisning och nu småjobbar jag på en sak som skulle varit inne i fredags.
Ska snart iväg till Emmy för att grilla och ha det mysigt med en massa folk. De ska dock till Palle senare, men jag skippar det idag. Ska försöka fortsätta plugga sen, hahah. Behöver verkligen det. Så det blir bra att ha kul och ladda upp med ny energi, så kanske man faktiskt orkar! :)
N~

1 Juni 2012, Fredag


Idag tog jag ledigt från skolan... precis som igår, i onsdags och i måndags. Jag måste verkligen ta puser om jag ska orka alltså. Tagit paus har jag gjort hela veckan, men skulle egentligen fortfarande behöva det. Men nu sitter jag här med tre arbeten som måste vara klara idag. Aja. Jag kanske lyckas göra två och den tredje imorgon om jag har tur och orken.
Blir så sur på min svenskalärare för att hon har gett oss en uppgift vi måste göra om vi vill ha mvg. Det räcker tydligen inte med att jag har mvg i allt annat. Sigh. Den är svår också och jobbig. Orkar verkligen inte. Men men.
Imorgon funderar jag och oldiesarna på att grilla etc. Men vädret kommer bli dåligt, så vi får se hur det blir med det.
Aja. Inte mycket kvar nu av skolan. Som tur är.
N~

RSS 2.0