3 December 2012, Måndag

Tumblr_maic77k7rm1qb5t88o1_400_large
Det är iskallt i mitt rum. Jag har det kallaste rummet i lägenheten. Tror det drar någonstans ifrån. Dessutom har jag trägolv som inte tar upp golvvärmen, which sucks. När Divie kom hit igår var det första hon sa "Gud, vad varmt det är i ditt rum." Själv sitter jag nu fullklädd och med min morgonrock över mig. Mina fingrar är jättekalla. Hahah. Åh. Får trösta mig med att det är bättre för miljön och försöka vänja mig. 
 
Håller på att käka just nu. Blev pestopasta och ägg. Brukar oftast bara ha i grön pesto, men var sugen på röd idag. Öppnade burken som lät POFF och sen började det ryka? Skitskumt. Luktade illa. Tror den var jäst. Usch. Är inte så sugen på att äta längre. Tror dock att den gröna var nyare. Förhoppningsvis. Annars blir jag väl sjuk.
 
Är himla sugen på att lära mig fotografera just nu. Folk är så himla duktiga. Tyvärr har jag kort tålamod när det kommer till sånna saker. Typ orkar inte att jag gradvis ska bli bättre. Vill bli bättre på tio minuter. Som exempel träning. Orkar aldrig komma igång eftersom jag inte ser resultat efter första eller andra gången. Ska försöka ändra på det.
 
Har faktiskt tänkt påbörja en lista på saker jag inte tycker om om mig själv, och sedan försöka ändra på de sakerna. Exempelvis kort tålamod, sömnproblemen och att jag skriver dåligt just nu. Finns även andra saker på listan!
Nej, ska dra mig nu. Har fått tillbaka lusten att blogga i alla fall. Och det är ju positivt!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0