2012

 
Jag brukar ju alltid göra en summering av året med bilder, vad som hände liksom. Men jag tänkte göra lite annorlunda den här gången. Bara skriva om året. Så om ni orkar läsa, håll er gärna kvar en stund.
 
Jag började året med synen på att det skulle bli bättre än 2011. 2011 började ju dåligt, med ångest och panik inför frisör. Men det året slutade bra. Hade ju bara gott att se fram emot också. 
2012... blev inte riktigt som jag tänkt mig. Började som sagt året med en syn på att det skulle bli bättre. Var pepp de två första veckorna ungefär, sen blev jag skoltrött som fan. Och den sista terminen var inte rolig alltså. Det enda jag såg fram emot var studenten. Det var ångest inför skolan och jag började drömma om livet efter studenten. Då skulle allt bli perfekt. Känna mig fri. 
Sen tog jag studenten och insåg att det var inte riktigt så. Den där känslan om frihet kom aldrig. Jag fick aldrig den där känslan av ett bra sommarlov heller. Bara känslan av press från alla håll. Och så började höstterminen. Kantad av ångest näst intill varje dag.
Och nu, precis i slutet, känner jag fortfarande ångesten. Jag vill bli av med den och hoppas att det är det jag lyckas med 2013. 
 
Självklart har 2012 inte varit ett genomdåligt år. Jag har varit med om roliga saker med. Studenten som sagt, Balen, underbara dagar i Nkpg, Visfestivalen var kul i år, bra utekvällar, bra kompishäng, fina filmkvällar. Egentligen hände inte så mycket stora saker. Kanske är därför också som 2012 inte har varit något speciellt. Men jag har några riktigt bra minnen från det här året också.
 
Mina förhoppningar på 2013?
Att jag kommer få uppleva mycket nytt, fortfarande ha kvar alla mina vänner & utvecklas som person till det bättre. Våga mer. 
Jag brukar säga att det finns två sorters risker - Att antingen tar man risken att göra något, eller så tar man risken att inte göra det. Och jag vill börja se mer av den första, att jag tar risken att göra något. Eller som det här fina citatet går - "Det är bättre att ångra något du gjort, än att ångra att du aldrig gjorde det."
Mina nyårslöften kommer senare idag!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0