Snö :(

Vet ni att det snöar ute? Inte underligt att det var så jävla kallt förut! Wtf?!?!Ja, alltså, det här är ju som tur är från vintras x]

31 Mars 2011, Torsdag


Hej!

Var übertrött imorse, men mina föräldrar var typ aggressiva eller något sen jag försov mig igår. Ja, kan ju inte påstå att det får mig att längta mindre till att flytta hemifrån.
Men men! Kom till skolan bara för att få reda på att min enda lektion är inställd, kul. Drog mig till willys med Emmy och Divie där jag satt i flera timmar, hahah. Nu känner jag mig skapligt frusen. Det var jättekallt ute.

Blir att plugga lite nu! Ikväll är det tjejkväll nere på stan tydligen, orkar man gå? Brr.
N~

Merkurius/Mercury

Nu har rymdsonden Messenger, som skickades i väg 2004, lagt sig i Merkurius omloppsbana, eller ja, den 18 Mars faktiskt. Och den har lyckats ta några häftiga bilder av vår första planet i solsystemet!
Eller vad säger ni? :)
Jag tycker allting med rymden är så himla häftigt!

30 Mars 2010, Onsdag

Hej!

Det var en lång dag i skolan idag. Började med att jag försov min och kom 25 minuter sent. När jag kom hem bara stupade jag i sängen och sov till nio. Och nu har jag precis skrivit talet till svenskan. Phew.

Men jag blev så lack. Vår handelslärare var inte på lektionen idag, så vi fick bara ett papper på vad vi skulle göra. Så vi skulle genomföra en mängd uppgifter, och om de inte är inlämnade på fredag får vi en straffuppgift på två sidor. Jag bara känner för att dö ibland alltså. Skolan har satt en snara runt min hals, hahah.
Peppar mig själv med att det bara är 2½månader kvar. Gosh. Det kommer gå så bra, så bra.
N~

29 mars 2011, tisdag


Våren är på G ju :D

Dagen har bestått av mestadels plugg! Svenska lektionen var inställd imorse, så istället satt jag i bibblan å fixade med matten. Hemma har jag gjort både lite och mycket. Matte & klippt Emmys hår, samt gjort delar av hennes matteprov, hahah. Klarade till och med en uppgift Wipha inte klarade! *stolt*

Har bestämt mig för att tala om de höga priserna på trafikskolan här i Västervik som min en-minuts-argumentation på svenska Cn på torsdag. Och så har jag fortfarande den jävla debatten kvar. Argh.

Anyway! Bra dag. Kind of.
N~

Om någonting är ''omöjligt'', är det för att du själv satt den gränsen.Hahah. Alltså. Jag märker när folk inte tror på det jag säger till dem.
Har sagt att jag ska skaffa träningskort på typ träningsvärk1 efter sommaren, när den här jobbiga terminen är över och sommarlovet har nått sitt slut. Det är en grej folk inte tror på.

Vad mer tror inte folk på?
Jo, att jag ska resa och flytta till London. Att jag kommer bli en forskare av något slag (har dock börjat fundera i andra banor ändå).

Men alltså. Man ändrar sig hela tiden. Jag är inte säker på min framtid, hur skulle jag kunna vara det? Det blir som det blir. Jag är mer säker på vissa saker än på andra, men jag HATAR verkligen när folk inte tror på vad jag säger. När de inte tror på mina drömmar. Det är det absolut värsta en person kan göra, riva någon annans drömmar. För tror de inte på min dröm, hur kan de då tro på sin egen? Hur kan de få andra personer att tro att de kan göra något, när de inte tror att en själv kan göra det? Jag uppmuntrar alla sorters drömmar. Ingenting är omöjligt.

N~


26 Mars 2011, LördagAllô!
Igår var det skola as usual. Längtade bara tills den tog slut. Efter drog jag ner på stan, köpte en jacka och ett par strutsfjädrar. Sen fikade jag med Arpita, Louise, Lisa och även Wipha en stund på McD. Det var kul att träffas igen och snacka. Det händer inte så ofta längre. Hahah. Det är så kul att tänka på allt vi gjorde på Ludde. När jag gick på Ludde hatade jag det, men nu när jag tänker efter så kommer jag nästan bara ihåg allt det roliga. Teehee.
När jag kom hem låg ett par Converse i en påse och väntade på mig. Tack mamma! Vi hade varit på Lager 157 dagen innan och insett att de sålde beiga, gråa & svarta för 400:-. Det är ju helt sjukt. Vanligtvis kostar de 700. Så jag blev glad!

Idag ska jag... jag vet inte. På kvällen drar jag mot Wipha för att käka lite god mat och umgås med folk etc. Lär bli kul!
N~

Indien

En plats jag alltid velat besöka, där Divie har sina rötter från :)
Naturen, Kulturen och framför allt - maten!
Ganges, Goa, Taj Mahal etc etc.
Bara tanken på Indisk mat får det ju att vattnas i munnen. Min mage kurrar. Hmpf.

Här får ni som extra en liten söt historia också!

Kärlek till våren!

Det är ju så himla härligt väder ute!
Jag bara känner hur all glädje sipprar in i kroppen igen. Vår med stort V! Det är 15 grader ut, solen skiner på & så har pappa och jag sett vårat vårtecken - citronfjärilar! Att kunna vara ute igen med bara skinnjacka eller en kofta, åh! Jag bara sprudlar av glädje, hahah. Snön är snart ett minne blott!

Igår var dagen rätt så trist, det är allt jag har att säga om det. Efter skolan någon gång ska jag till Wipha en sväng.

Kollade förresten upp biobiljetter etc tills på lördag, eftersom mamma och jag hade tänkt hitta på något. Men det går ju bara en film. En film som jag jättegärna vill se, men mamma är inte så mycket för fantasy & action så.. Men det tyckte jag var rätt så dåligt.

Förresten, nedanstående inlägg... jag är bara irriterad på alla krig och kärnkraft och allt skit som förstör vår jord. Ni vet hur mycket jag vill resa runt och det är först och främst för att se naturen. Allt sånt bara förstörs ju. Blir så himla ledsen för det.

Men idag ska vara en bra dag! VÅR!
N~

Är det verkligen 2011 vi lever i?


Motel m. Batmanrum, Taiwan

Wipha hittade ett coolt motell åt mig. För er som inte vet, så har jag ju en favorit bland de tre ''största'' hjältarna. Och bland de räknar jag Superman, Batman & Spiderman. Ni kanske inte håller med, men de är de som syns. I alla fall min favorit är såklart Batman! Jag har Batmansmycken, Batmanplåster, en Batmanbadboll och så har jag Batmansängkläder (örngott etc). Hihih :3

Det här ligger iaf i Taiwan och kostar 300 för 3 timmar. Dyrt eller vad! Men det är till för att par ska ha sex där och det går väl på tre timmar. Men men. Vill i alla fall åka dit!

Ni kan läsa mer om det här, eller besöka motellets hemsida här.


Morning-monster

Oi!
Sitter i mina genie-pants, håret uppsatt i en hög tofs och ser allmänt snygg ut... typ.
Hahah. Nja, är super uttråkad faktiskt.


Hur kul är det att vakna till snö på morgonen? Alltså, det är en fråga till er. För jag tänkte inte så mycket på det. Var för upptagen med att sura över att behöva gå upp över huvudtaget. Jag tror inte jag mött en grinigare människa än mig på morgonen. Helt sjukt. Jag ryter och skriker och det skulle absolut inte förvåna mig om jag skulle börja slåss också. Hände en asrolig grej i onsdags när vi hade studiedag. Mamma kom in i mitt rum runt 10 och skulle hämta all svart tvätt i min tvättkorg.

N: Ngh! Gå ut ur mitt rum!
M: Men jag ska bara ha din svarta tvätt.
N: Jag har ingen svart tvätt! Kom senare.
M: Det har du nog, jag ska tvätta nu.
N: NEJ! > upp ur sängen och slänger mig över min tvättkorg <
N: Jag har ingen svart tvätt! Gå! > somnar på tvättkorgen <
M: Natalie... Natalie... Gå och lägg dig igen.
N: > Lägger mig igen <
M: Börjar plocka i tvätten
N: FAAAN! JAG KAN INTE SOMNA FÖR ALLT OLJUD!
M: > suckar och går ut ur mitt rum med tvätten <

Är inte helt säker på om jag var helt vaken. Tror inte det, men jag kommer ihåg allt.
Så väck mig inte på morgonen - eller var beredda på min vrede!
N~

Japan <3Jag har aldrig varit så här lixom.. ptja, vad ska man kalla det? Jag har i alla fall aldrig följt en händelse så mycket som jag gör nu. Tänker faktiskt på det hela tiden. På Japan. Blir så himla ledsen över allt som gick förlorat i tsunamin. Jag tänker på hur många det är där som fryser, det snöar ju också. Det är runt 5000 som dött och 14000 har rapporterats saknade. Troligtvis är de flesta av de 14000 döda. Vid ett sånt här tillfälle önskar man att man hade asmkt pengar att kunna skänka bort. Har redan funderat flera gånger på min resekassa.

Det kanske inte hjälper någonting, eller så gör det det. Men jag tänder en massa ljus idag för Japan och hoppas på det bästa. Japan är ett av mina favoritländer. Människorna där tänker alltid mer på andra än på sig själva. De flesta jobbar nu för att rädda andra, även om de dör på kuppen.

All min kärlek till Japan!
N~

Ps. Artikel på aftonbladet


17 mars 2011, Torsdag

Drar snart mot skolan!
Dags för att redovisa två dikter & plugga matte efter det. Mitt hår är för övrigt kaos idag och jag har inga bra kläder. Så början på dagen har inte varit den bästa. Hemma sen blir det att fortsätta plugga - Sydkoreas politik & Debattartikel ang. kärnkraftverk. Strålande!

Jag vet att jag har varit rätt tråkig på senaste tiden. Skriver typ bara om skolan och ibland inte alls. Kan inte riktigt säga vad det beror på. Mest lathet. Jag är lat. punkt.

N~

Japan & kärnkraftverken

Jag har alltid, i hela mitt liv, varit mot kärkraftverk. Jag ser absolut ingenting positivt med dem mer än att de ger energi. Energi som vi lika gärna kan få från andra håll.
Kärnkraften har skapat stora katastrofer - Atombomber och ni vet vad som hände i Tjernobyl. Nu händer det i Japan och det har även funnits ''små'' incidenter i ex. USA och Barsebäck.

Så vafan har vi dem kvar för? Absolut på grund av lathet om ni frågar mig. För att vi inte vill lägga pengar på säkerhet. Och nu menar jag inte säkerhet på kraftverket, utan säkerheten att ta bort dem och ersätta dem med bättre energikällor.

Jag blev så jävla ledsen förut. Följer det som händer Japan just nu med live-tv.
Även om detta inte är lika stort som Tjernobyl eller om detta inte kommer röra ens hela Japan, så är det fortfarande en jävla stor katastrof. Där rök ännu mer av jorden.

När fan ska människor sluta vara själviska och konservativa?
Bara bort med dem!

N~

Ps. Live-tv

15 Mars 2011, Tisdag

Känner mig så oduktig. Ännu en dag har gått där jag inte ägnat mig åt mina läxor. Ska faktiskt sätta igång lite nu. Imorrn lite allvarligare. Då är det studiedag och jag ska nog ägna den åt just studier... och sömn. Massor av sömn.
Åh! Det var så fult förut på biologilektionen. Jag vet inte varför, men jag lyckas ofta rodna jättemycket i hela ansiktet så jag ser ut som en nykokt kräfta. Det gjorde jag alltså idag, när jag berättade en jättekort grej. Fattar inte ens varför. Det var ju inte pinsamt eller något? Så varför brände mitt ansikte och skämde ut mig? Hmpf!

Idag blir det inget roligt inlägg hörrni!
Men vi hörs inom en snar framtid
N~

Jordan

När man söker på bilder på Google med namnet Jordan, ja då får man upp skor och någon modell/porrskådis. Vet inte riktigt vad det var. Anyway!
Det jag ville ha fram var landet (ja, inte direkt ett land. En flod faktiskt i Jordanien, men kort kallar vi landet för ->) Jordan! Ännu en resa jag vill göra.


Här har vi staden Petra med sina byggnader i bergenVäldigt häftigt


Det mesta av Jordan verkar, enligt mig, vara sand, öken, sten och kameler. Liksom hey! Vem vill inte uppleva det?


Och så har vi även Döda havet. Det är så mycket salt i vattnet att man typ inte kan stå upp, utan tvingas att flyta. Känns jobbigt att försöka komma upp sen. Men en härlig plats att läsa tidningen på kan jag tänka mig. Fast jag får nog akta mig. Saltvatten + sol = en fet, röd solbränna.


Och här har ni ett klipp med Nat (hon är awesome och finns på youtube, jag följer henne!) när hon besöker Jordan!

14 Mars 2011, Måndag

Long time no see
Nästan


Jag och mina hamsterkinder, hahah

Hej!
I lördags satt jag som sagt barnvakt. Både jag och Jas satt uppe på tok för länge. Men det var trevligt, hahah.
Igår åkte jag hem efter jag lyckats ta mig ur Jas grepp, tyvärr gick det inte att stoppa vattenfallen som rann ner för hennes kinder. Det blev inte att åka med Ells, eftersom de åkte till Nkpg istället, men jag fick sällskap ändå, hahah.
Jag satt bredvid en 30-nånting man från Nigeria vid namn Daniel. Jag satt och läste en engelsk bok (City of Ashes) så han frågade mig på engelska om jag var bra i språket och jag svarade att jag var det. Så satt vi och pratade på engelska ett tag. Sen ringer hans telefon och då snackar han flytande svenska, hahah. Jag trodde han var turist eller något. Så det var lite pinsamt. Men sen fortsatte vi ändå prata på engelska, trots att vi visste att båda kunde svenska. Så det var rätt kul.

Idag var det skola och jag blrjade få ont i magen under historian. Men sen asså, guuud. Hade så jävla ont så jag gick hem under idrotten. Har inte haft så ont på jag vet inte hur länge. Magkatarr kan jag i alla fall konstatera att det är. Just nu är magen rätt lugn, men jag känner på mig att det lär bli värre till kvällen igen. Stress stress stress.

Men nu ska jag njuta av min middag med käraste pappa!
Vi hörs
N~

12 Mars 2011, Lördag

Helloy!

Ska ta en dusch, käka & fixa mig. Sen drar jag ner till stan en liten sväng. Ska eventuellt ta hål i örat. Har inte riktigt bestämt mig.

Senare blir det Linköping och barnvaktssittande. Imorgon möter jag upp Ells och hennes familj på ikano och drar hem med dem! :)

Fan för att helgerna går så snabbt.
N~

Btw. Sen den 9 Mars har jag bloggat i två år! ^^


Would you hold it against me?


10 Mars 2011, Torsdag


Vet ni vad det där är? Gissa! Ni får svaret på det sen.

Helloy!
Igår var jag, klassen och en annan klass i Kalmar på en liten.. ja, vad ska man kalla det? Handels föreställning, hahah. Nej, jag vet inte. Ung Handelns dag hette det i alla fall. Så halv åtta igår morse styrde bussen mot Kalmar. Vet ni när jag vaknade? Svar: Klockan 7. Jag hann till och med duscha. Är man bäst eller är man bäst?
Under dagen fick vi i alla fall lyssna på olika personer som berättade hur de lyckats öppna ett eget företag, fick lite tips etc. Och i slutet kom Dogge Doggelito och snackade. Det var rätt kul. Vi var på en skola som heter Stagnelius, och vet ni vad? Maten där var ätlig, helt utan problem! Det var till och med gott.
Vi var hemma igen 17:01, precis som vår lärare sa att vi skulle vara.Snott bilderna från Annas blogg!

Idag var det en lektion som vanligt, sen satt jag kvar och pluggade lite matte. Men när min mage började väsnas så mycket att det blev pinsamt drog jag hem. Men hemma fanns det inget att äta, så jag väntade i tre timmar tills mamma kom hem igen utan att äta något. Ja, jag var nära döden ett tag. Kunde nästan se det vita ljuset. Det var hemskt.

I affären fick jag mamma att köpa massa gott åt mig, snäll som jag är. Har käkat middag, ska läsa ut resterande av min engelska bok (200 sidor) och gotta mig.
Ja, den första bilden föreställer Halloumi! En ost som man steker. Den är rätt salt och konsistensen är som gummi. Me like!

N~

8 Mars 2011, Fettisdag

Kom precis på att jag saknar Jasmin, den lilla skitungen.

Fick tillbaka biologiprovet och jag var 3poäng från VG, så jag är faktiskt rätt nöjd. Hade helst velat ha VG, hahah. Men what to do about it. Får satsa på MVG nästa prov! Hahah.
Matteprovet var inte poängsatt/betygssatt, utan han ville mest kolla vad man kunde. Och han sa att jag inte behövde oroa mig. Hoppas så.

Har precis käkat & nu äter jag min andra kanelbulle för dagen och njuter som in i h-vete. Älskar bullar!
Var på salongen imorse också, hahah. Men det kändes varken konstigt eller normalt. Jag bara kände en sån himla stor lättnad av att jag inte går kvar där längre. Det kändes helt underbart.
Sen gick jag in och hälsade på Susanne. Det var kul att se henne igen och nu har de skaffat kassadisk. Var lite orolig för att den skulle bli för stor, men det blev jättebra.

Alltså, trots att jag har rätt mycket plugg just nu, för det har jag, känns livet ganska härligt. Ibland vill jag bara gräva ner mig och bli bortglömd en stund, det vill väl alla? Men jag känner mig så glad, för ute är våren på väg. Och nyss såh jag månen. Stjärnorna tindrar om kvällarna och nätterna.
Jag har egentligen inget att klaga på.

Eller ja, samtidigt har jag massor, men nu låtsas vi inte om det.
N~

7 Mars 2011, Måndag

Vi drar det lite snabbt.

Slappade bara hemma igår. Och efter skolan idag var vi och lärde oss hur man kollar bilen och byter däck.

Imorrn är det matte. Alltså. Jag har faktiskt lite ångest, hahah. Matteprovet gick ju inte alls bra. Jag vill bara klara av kursen. Det är inte alls lätt att lära sig matte själv hemma när böckerna förklarar så himla dåligt. Hade det varit engelska, svenska eller franska hade det gått mycket lättare.
Det samma med biologin. Fasar inför provresultatet.

Aja! Jag ska läsa min bok just nu. Den är inte så jättebra, men nu har jag börjat fastna lite mer för den. Ska lämna in en recension på fredag. Ja ni. Vi hörs!
N~

Den nya västen

Min favoritmodell i min nya väst från H&M!

Syns inte sådär jättebra. Men ändå! Västen kostar 199:-

Här syns den ännu sämre, hahah.

3 månader kvar tills jag fyller år!

Yo!

Gårdagen blev inte riktigt som väntat...
På provet hade han tagit med jättemycket frågor från de två första lektionerna, som jag inte var med på, så som ni förstår var det en del jag inte kunde. Jag hade faktiskt papper på det, men jag hann inte plugga in det. Bad of me. Nästa gång ska jag fan plugga typ fyra dagar innan provet. Blir nog bäst så.¨

Efter skolan, som ändå var kul, så drog jag till stan med Emmy och Divie. Skulle leta upp någonting att ha på mig till festen senare på kvällen. Ja, det fanns ju inte så mycket, men jag hittade en skitsnygg vit ''spets''väst från H&M som jag kikat på ett tag. Så där blev man av med 200:-

Hem och fixa sig bara, sen till Emmy och sen tillbaka till mitt område i stan. Nödvändigt? Nej.
När vi kom fram till stället där festen var hörde man ingen musik och såg hela tiden folk som gick därifrån. Så man kände ju inte för att gå på den. Istället drog vi mot stan, hamnade vid kyrkan där vi stod och sjöng och Emmy våldtog den ett par gånger. Efter det blev det Åhmans för ett mål mat. Tror snubben i kassan trodde vi var onyktra, hahah. Men när man är vän med två puckon blir det oftast så.

Nu ska vi ner å käka frukost, för Emmy dör snart. Det är det första hon tänker på när hon vaknar... mat. Det kommer bli hennes liv i framtiden. Hon kommer gifta sig med mat.
Själv måste jag vänta ett tag innan jag kan äta. Hur kan man vara hungrig direkt? Förstår inte det riktigt.
+ att hon äter typ 4 gånger mer än mig också.

Vi hörs!
N~

A great day, perhaps

Äntligen fredag!


Är inte helt 100% säker på provet. Bilderna & Formlerna skulle behövas tränas mer på, samt hur befruktning sker. Men vi får se hur det går! Jag känner mig ändå positiv.
Idag ska bli en bra dag och jag känner mig snygg och så finns det stora antydningar till att jag kommer gå runt och le som ett fån hela dagen.
N~

Kate Nash - Nicest thingI wish my smile was your favourite kind of smile
I wish you'd hold my hand
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep


And all I know is that you're the nicest thing I've seen


Lukten av vår <3Så var skolan slut!
Är hög på lyckokänslor just nu. På grund av att det är vårväder och så en till sak som jag inte tänker berätta, för det är inget bra, hahah.
Har till och med Converse på mig idag!
Fick förresten VG på min senaste inlämningsuppgift på svenska Cn. Det känns ju rätt bra. Så jag tänker anta att jag kommer få VG, men försöka sikta på högre ändå. För jag tror att jag kan klara högre. Frågan är bara om jag orkar, huhuh.

Och snart ska jag dra på mig mina idrottskläder å springa runt i trapphusen för å få det lite rent. Orkar egentligen inte. Men jag får typ 200 för det och det tar bara runt en timma. Så det är det väl värt? Jag slipper i alla fall den jobbiga trappan. Wiho! 
Vi hörs mina små, blå, vackra fåglar! Ja, jag tycker att ni kan vara små pippifåglar idag.
N~ 

Fräsch!

Blir en lång pluggdag imorrn. Kan 45/63 frågor bra/ganska bra. Resten har jag inte direkt gått igenom. Ska vara vaken i en timma till och försöka få i mig 6 frågor till ungefär.
Imorgon blir det svenska C mellan 9-11. Och mellan 12-13 ska jag städa på gården och tjäna lite pengar! Sen blir det att plugga som fan bara. Har choklad & powerking, så det ska nog gå bra, hahah.
Har även ett engelskaprov, men det ska väl gå bra? Eller vad tror ni?

Vi hörs imorgon. Kommer nog babbla på mer om pluggandet. Typ det alla mina inlägg bestått av idag. Hm. Kan 47 frågor nu btw! Hahah.
Vi hörs!
N~

Wrestling with angels - Lost WingsWatch the sun painting the sky with all kinds of colours tonight.
The things we loved don't mean a thing today.
Stay so close, stay so close to me.
Spread you new lost wings.


Biologi B var det ja!

Helloy!


Hade labb idag för första gången. Är rätt häftigt att se saker i mikroskop! Ska sätta upp det på min önskelista. Dock tror jag att jag gjorde lite fel, hahah. Men men. Var lite för noga också.

Just nu pluggar jag på biologifrågorna. Har bestämt att jag ska kunna nästan alla innan jag går och lägger mig. 50 av 63 frågor i alla fall! Just nu kan jag 14, så det är en del kvar. Men det klarar jag! Imorgon ska jag plugga in vart alla delar sitter och lite formler etc.
Vi hörs nog senare, men jag lovar inget ^^
N~

Och jag pluggar på!Känner mig duktig nu som har fixat klart biologin så jag kan börja plugga imorrn. Ska läsa igenom allt en gång innan jag går och lägger mig sen.
Av mina anteckningar blev det 34 frågor och det + frågor ur boken blev sammanlagt 63 frågor. Och det är inte några fjuttiga svar inte heller. Så frågorna samt, bilder och lite annat måste pluggas in.
Så på sätt och vis är jag glad över att jag inte går natur. Tänk att behöva läsa in sånt för varje prov och kanske ha mer än ett prov i veckan. Dock är min linje lite för soft.
Och så var det ett engelskaprov på fredag också gällande Verb. Tror det ska gå ganska bra och om inte, så tycker min lärare ändå om mig, hahah. Är det dumt av mig att tycka att jag ligger på topp i klassen? För jag tycker det. Skönt att man är bra på någonting, nu när mitt matteprov gick skit. Jag kunde bara svara på hälften av frågorna och det är ju inte ens säkert att jag har rätt på dem. Men men!

Det är bara den här terminen full av plugg och nästa blir bra. Fyra extra lektioner tar lite på krafterna, hahah. Men som sagt, det är bara den här terminen!
N~

Mindre lovveckor? Eh, fler snarare?Pappa kollar på nyheterna just nu och jag hör från mitt rum att de vill minska på lovveckorna i skolan. Är de helt borta eller?
Deras argument var att barn & föräldrar ska vara lediga samtidigt, samt att vi inte ska ha det lika stressigt i skolan och ha mindre läxor hemma.
Snarare lär det bli ännu stressigare och de där veckorna kommer snart fyllas igen med mer arbete. Det är skönt att ha lov mitt i terminen ibland, då har man en chans att ta det lite lugnt, eller kanske lyckas plugga ifatt något man är efter i.
Ville de inte korta ner sommarlovet också? Sjukt. Enligt mig kan de gärna lägga på en vecka på jullovet istället.

Jag skulle dött om vi inte fick lite ledigt ibland. Längtar sjukt mycket till sommarlovet - mitt sista sommarlov. Jag kommer sakna att ha sommarlov. Det är så speciellt. Bästa tiden på året att få vara ledig och kunna göra vad man vill. Längtar så sjukt himla mycket! Det ska absolut bli det bästa sommarlovet någonsin!
N~


Is the summer on its way?Får mig att längta till sommaren supermkt!


RSS 2.0