Mitt liv just nu

Uuuääääh!
Vet ni hur fel det känns att sitta med tiotusen kronor i handen och veta att det inte är ens egna? Det känns superdåligt! Om ni undrar så fick jag nyss lämna in min handledares pengar på banken. Buhu. Ville bara ta dem å springa iväg, hahah. Nej, skulle aldrig göra något sånt ^^

Ska strax tillbaka. Sitter och pluggar till provet lite nere på praktiken. Har prov om permanent imorgon och det är hur mycket som helst. Så när jag ändå inte gör något speciellt pluggar jag.

Känns så jobbigt. Har en lista med massa saker jag måste göra.

¤Engelska redovisning imorgon
¤Historiauppsats
¤Svenskauppsats
¤Svenska bokrecension
¤Matte
¤Permanentprov imorgon
¤Arbetstest ~ Syo
+
¤J&J
¤E&D
+
¤Städa mitt rum
¤Fixa mina ögonbryn
¤Komma på en outfit till onsdag

Och jag kommer säkert på mer sen. Mitt liv är jobbigt just nu - därav dålig bloggning.
Kom på igår att jag inte lagt upp några bilder på drömresemål på länge.
Vet ni varför?
Svar: Min riktiga dator är ju trasig.

Ska försöka komma tillbaka snart (vanlig bloggning alltså). Stör mig på mini-laptopen.
N~

Jag lever fortfarande!

Det här med bloggen funkar inte just nu. Jag antar att jag har vissa perioder då jag bloggar rätt bra och vissa då det är en öken här. Just nu är vi inne i torreperioden alltså.
Idag var det skola och efter den hade jag praktik. Praktiken kändes bra. Gillar den. Jag städade, schamponerade, tvättade ur färg och får generöst nog plocka ur spolarna ur håret ;)
Efter praktiken var jag hemma en stund, sen ut med Emmy och nu ska jag sova. Är hur trött som helst. Blir bra om jag somnar runt tolv. Tidigast den här veckan typ.
Måste skaffa mig en vana att gå och lägga mig runt 23-24.
Som sagt! Dags att sova.
God natt på er
N~

Time for school

God morgon

Måste egentligen dra. Ska vara hos syo om tio minuter.
Tänkte bara säga att i helgen har jag varit så himla seg.
I fredags var det samhällsfest & jag gick på den och det var.. weird.
Och i lördags var jag hos Eve och pratade en massa. Senare på natten var jag tvungen att hjälpa några hem eftersom de... ni fattar.
Och igår låg jag hemma hela dagen i min säng eftersom det tog runt 3 timmar att hjälpa kompisarna hem, så jag var inte hemma förrän halv fyra på morgonen och sov till fyra på dagen.

Men idag är det skola!
Har inte käkat än :S Måste packa idrottskläder. Blääääää!
N~

Kaffe+Papper=Sant

Konnichiwa på er!

Igår var jag hemma hela dagen. Slutade tidigt eftersom Susanne även jobbar som försäljare eller något och skulle ha någon försäljningssak. Så jag valde att slappa framför tvn, vilket jag sällan gör. Slappar framför datorn vanligtvis ;)
Sen framåt kvällen kände jag för att göra ett litet experiment. Så jag kokade upp tio koppar kaffe och mina föräldrar frågade mig hela tiden om jag skulle dricka det. Eh, nej? Jag hatar kaffe. Sen hällde jag upp det i en djup plåt och lade i en massa vita papper. Några minuter senare plockade jag upp dem en och en och lade dem på tork. Och jag är riktigt stolt. Jag ville att de skulle se lite äldre ut ni vet och det funkade bra.

Hade tänkt koka upp kaffet igen och göra samma sak idag, men jag ska till Alex en sväng.
Det är samhällsfest idag, men jag tror inte jag ska gå på den. Jag känner verkligen inte för att festa. Den här dagen suger. Kände redan när jag vaknade imorse att något var fel.
Har egentligen ingen lust att åka till Alex heller. Låter elakt, men det är inte så jag menar. Älskar att vara med mina kompisar, men idag är bara så himla konstig. Vill inte dra ner deras festhumör heller.
Vi får se hur dagen blir.
N~

Ps. Ja, de luktar typ kaffe efteråt, men faktiskt så luktar det rätt så gott.

Storseans med Terry Evans

Kom nyss hem efter en storseans med Terry Evans.
Den började klockan sju och vi var klara ungefär tio i tio.Inledningsvis presenterade han och tolken sig och sen drog de igång direkt. Han fick kontakt med flera stycken under kvällen. Först i början kände jag mig lite skeptisk. Jag har trott på honom sen innan när jag sett på ex det okända och andra program han medverkat i. Och ni som följt min blogg vet att jag tror på andar. Saken var liksom den att han inte alltid hade rätt och de i publiken han pratade med inte alltid kände till vissa saker. Han sa att de skulle kolla upp dem senare. De hade absolut inte pratat med någon sen innan och han ville inte ha någon som helst information från publiken. De fick bara svara med ja, nej, kanske.
Men sen så började han prata med några framför mig och det var en man som gått bort. Hans fru, en tant satt precis framför mig. Och efter det var jag helt bombsäker på att Terry verkligen är seriös. Han prickade in allt och tanten började gråta, det var så sött. Det som mest fick mig att tro på det hela var när han frågade tanten var den bortgångne makes ring var varpå hon svarar hemma. Hennes dotter böjer sig då fram till henne och viskar: Men är det inte Mats som ska ha den? Och bara någon sekund efter säger Terry: Din make säger att du ska ge den till Mats.
Efter själva seansen så var det fika och efter fikat hade vi en frågestund där vi fick ställa honom frågor och även vissa andar kom på besök. Jag fick aldrig chansen att ställa min fråga, men den sparar jag till nästa gång.
Kvällen var full av humor. Både från Terrys del och från andarnas del. Själv fick vi ingen kontakt med någon, men det var himla roligt att lyssna och se på. Väldigt många blev berörda och jag tror att det var många som gick där ifrån utan tvivel på saken om andra sidan existerar.

Vad tror du om saken? Tror du på ett liv efter döden? På andar?
N~

Det här med kameror...

Jag kom nyss och tänka på en sak - nämligen kameror.
De är bra att ha, eller hur? För minnen, ta kort och ibland spela in saker etc.
Men samtidigt är det rätt så läskigt. Jag stör mig på, samtidigt som jag tycker det är bra, att det finns en kamera på den här datorn. Det känns som någon hackat sig in i datorns system och sitter och bevakar mig. Det är en rätt läskig känsla eftersom man vet att det även förekommer.Sen så är man ju överbevakad ute också eller i affärer. I affärer vet man ju i alla fall om det, men ute märker man det inte alltid. Och tänk om det sitter en person i ett fönster och tar kort på dig? TÄNK om det sitter en person med ett teleskop och kikar in i ditt fönster?
Får rysningar längs hela kroppen.
Alltså, varje gång jag går på en offentlig toalett, ex i skolan eller på stan, så måste jag kolla runt om så det inte sitter en kamera riggad någonstans.

Alla personer har under någon gång blivit tagen på kort. Jag vet att jag finns på ett kort borta i Japan hos någon familj någonstans. Hur? När jag var sex år åkte vi till Finland och på färjan frågade en Japan om hon inte kunde få ta kort tillsammans med mig eftersom jag var så söt, hahah.

Scary or what?
N~

Shopping i Kalmar

Det blev Kalmar idag.
Jag vaknade typ fem i åtta och låg i min säng och undrade om Emmy glömt ringa mig och jag missat bussen, eller om jag inte hört telefonen. Visste inte hur mycket klockan var alltså. Men vid åtta ringde hon och en 80 minuter senare var vi på väg mot Kalmar.
För min del blev det:
1 Skjorta
1 Linne
2 Baslinnen
1 par leggings
1 par tights
1 halsduk
& 2 par vantar!

Så jag är fattig, men nöjd! :)


20 September 2010, Måndag - snart julafton ju!

Var nyss ute en sväng med Emmy
Imorgon är det studiedag! Åker troligtvis till Kalmar, men jag funderar fortfarande över det. Ska jag eller ska jag inte? Jag vill ha nya kläder, men jag har inga pengar. Det är skolfoto på onsdag och jag har inget att ha på mig. Katastrof!
Har massor som jag vill blogga om just nu känner jag. Ge en massa tips. Men eftersom jag säger mer än vad jag gör så får vi se hur det blir med den saken, hahah.
N~


Människan som vet att hon vetJag kan fortfarande inte släppa det här med valet och om SD. Men nu kör jag på mitt sista inlägg om det. Jag måste få skriva av mig.

Att SD kom in i riksdagen är INTE okej.
Jag förstår verkligen inte vad folks problem är. Jag tycker absolut att SD är ett rasistiskt parti. De som säger att SD inte är det måste vara blinda. De vill behålla våra svenska traditioner.
Jaha? Tror ni att invandrarna har kommit hit för att ta dem ifrån oss eller? Verkar det inte mer som att de vill dela sina och våra traditioner mellan oss?
Men snart finns det inga riktiga svenskar kvar!
Skojar ni med mig eller? Vi kallas förhelvete homo sapiens sapiens inte homo sapiens sapiens svensk. Vi är av samma ras allihopa!
Och de är ju knappast här bara för att göra Sverige mindre svenskt, snarare för att bli svenska. Och att jämföra det med att i andra länder så skulle vi fått anpassa oss till deras traditioner som ex. slöjor. Men hur många av er har egentligen tänkt att flytta dit då? De länderna är grymt religionsstyrda. Vill ni att Sverige ska vara likadant?
För vet ni vad? Jag tänker flytta till London efter att jag har gått till gymnasiet. Och när jag kommer dit så tänker jag inte helt plötsligt bli total-Engelsk. Jag kommer vilja lära mig av deras traditioner och jag kommer även vilja dela med mig av mina svenska traditioner.
Människor är människor är samma ras och lika mycket värda. Det spelar ingen roll hur man ser ut eller var man kommer från.

Självklart finns det undantag för vissa personer som faktiskt förstör, men ska man verkligen låta alla bli drabbade på grund av det? Och hur hade de tänkt göra tror ni? Åka runt med en stor sil och silat bort alla som inte passar in? Det är precis det nazisterna gjorde. De silade bort de som de inte tyckte passade in (judar, homosexuella, handikappade etc). Och bara så ni vet så är det vetenskapligt bevisat att rasister har mindre hjärnor.

N~


Hur jag upptäckte min clairvoyans - en sann historia

Jag hatar min mobil just nu.
Sen i somras har jag haft problem med den. Då stängde den av sig själv hela tiden och det händer ibland, särskillt om jag tappat den eller om jag själv stänger av den först. Efter några dagar är den oftast som vanligt igen. Men nu blev jag så himla sur. Den går inte att sätta på igen. Den är helt svart och reagerar inte. Vaknade av att vår hemtelefon ringde. När det började klarna lite i huvudet kom jag på att jag bett pappa ringa mig runt 8 eller 9.
Alltså. Jag tror att jag är lite clairvoyant, hahah. Det känns som jag vet om jag kommer bli väckt på morgonen eller inte. Första gången jag började tänka på det var när jag somnat om en morgon, men pappa kom tillbaka för att det regnade. Då blev jag sen, men tror jag klarade det. Hände samma sak en gång till ha jag för mig om. Och pappa spelar ju vanligtvis golf på morgonen och brukar inte komma hem förrän tolv. Ibland så spelar de också även om det regnar. Andra gången var pappa uppe och lämnade bilen på Volvo för någon lagning, vilket jag inte hade någon aning om. Kom sent den gången tror jag. Och så nu idag! Bad pappa igår att han skulle ringa och väcka mig i fall att - och vad händer då? Jo! Min cpmobil har dött.

N~


Valet 2010

Okej, jag erkänner - jag är lite uppslukad i valet just nu.
Jag har alltid sagt innan att jag tycker att det här med valet är skittråkigt och att jag inte bryr mig. Att jag inte skulle röstat.
Men just nu känner jag lite annorlunda. Det här med valet är inte skittråkigt, det är fortfarande tråkigt, men viktigt. Inte samma sak, hahah. Och jag skulle faktiskt ha röstat - på miljöpartiet.
Jag har läst runt på lite hemsidor om partierna, mest om SverigeDemokraterna aka Nazistäckelpartiet. Jag kan inte fatta att folk röstar på dem. Om de röstar på dem så är det bara för att de vill ha mindre utlänningar i landet, vilket är totalt fel. För världen ska stå enad enligt mig, inte isär. Känns som de röstar för krig. Och hur blir det med utlandsresor? Inga för deras del hoppas jag. Idioter. De som röstar för SD röstar även för att kvinnor inte ska få göra aborter, inte adoptera från utlandet, gå ut ur EU och alla andra förbindelser mellan andra länder. Blir nästan arg, hahah.
Nej, men miljöpartiet skulle jag röstat på. Eftersom jag älskar naturen antar jag. Har inte kollat så mycket på deras andra frågor om jag ska vara ärlig. Men de hade väl en förbindelse med Socialdemokraterna, så jag gissar på något i deras väg kanske? Alltså om jag hade fått röstat hade jag läst på mer.

Förresten.. Visste ni att Moderaterna är det minst miljövänliga partiet? Och att de är mycket otydliga gällande vad naturskyssföreningen kräver ska hållas? Källa: Sveriges natur #4/10, naturskyddsföreningen.

N~

Life's a mystery


Stars, oh stars, and the wonderful moon


Sitter i mitt rum nu med en massa tända ljus. Hög mysfaktor.
Var nyss ute med Emmy och Divie för att titta på stjärnorna, ha tända ljus och mysa. Det hände riktigt magiska grejer kan jag lova. Såg bland annat tre stjärnfall och önskade mig samma saker varje gång. Tror ni att det slår in? Det tror jag. Rättare sagt så vet jag det. Jag mår mycket bättre nu för övrigt. Tänkte krypa ner i sängen och sova nu faktiskt. Känner att jag vill kolla på min serie, men ibland är det mer lockande att krypa ner under täcket och sova i sin härliga säng. Har btw typ världens skönaste säng. Har jag nämt det någon gång?
Må lyckan stå dig bi :)
N~

Hemma från sjukhuset

Hello
Är hemma igen & förhoppningsvis för att inte åka tillbaka!
Har fortfarande lite ont, men inte alls på samma sätt som igår. Fick till och med äta mat sen och de hade världens godaste yoghurt! Eller så tyckte jag bara om den eftersom jag inte fått äta något på drygt 24 timmar.
Aja, det är skönt att vara hemma igen. De vet inte riktigt vad som var felet. Antingen var det blindtarmen, men som lyckats läka ihop sig själv. Eller så var det något ägg som spruckit (ni vet ägglossning och tjejgrejer).
Hur som helst hoppas jag att allt går över snart. Är pepp på att gå ut och göra något!
N~

På sjukhuset

Hej! Ligger på sjukhuset i fall ni undrar, Hahah. Igår kväll när jag precis skrivit inlägget typ släkte jag ner allt och la mig. Fick då skitont i hela magen, men tänkte att det kanske var för att jag var hungrig. Åt lite, men det gick inte över. Tog en panodil och sen hade jag bara ont under naveln. Och när jag vaknade imorse hade jag fortfarande ont. Började fixa mig och tänkte gå till skolan, men det gjorde så ont när jag rörde på mig, så stannade hemma. Senare ringde vi också till sjukvården eller vad det nu heter och så hamnade jag här - i en sjukhussäng för att sova över under natten. Har varit överallt idag känns det som - till och med hos gynekologen (mkt lång tid tills nästa gång tack. Fick en dansk man, Hahah). De tror att det kanske är blindtarmen, men de senaste proverna sa att det typ blivit bättre. Hoppas! Vill inte opereras. Har redan tagit massa blodprover och tjutit, Hahah. Är rädd för sprutor och sånt. Aja! Vi hörs imorrn när jag är hemma (hoppas jag :))

Set me freeSkrev nyss ett inlägg, men jag tror det försvann. Så här får ni en låt istället!

Lunchtime!

Hej
Ska alldeles strax dra.
Igår somnade jag direkt när jag kom hem efter skolan. Var otroligt trött. Sov till klockan nio nästan.
Och idag praktiserar jag. Än så länge har jag bara fått städa och så har jag tittat på lite. Vi får se vad som händer sen! Det skulle komma en tretimmarskund. Typ färg, permanent & klippning tror jag. Vet inte när jag slutar. Men vi hörs antaligen sen.
N~

14 September 2010, Tisdag

God kväll!

Idag klippte jag en helform & rullade permanent. Gick jättebra. Men seriöst.. Vi har för mycket teori. Jag kommer ändå knappt ihåg någonting. Gick på stan direkt efter och köpte lite saker. Underkläder, ett par ''vantar'' & hårspännen till Emmy. Hon har tvingat på sitt hår jättemånga inpackningar idag och det har hjälpt. Ser jättefint ut nu. Var med Divie och Emmy en sväng nu på kvällen. De sjöng typ 90% av tiden.
Nu ligger jag i min säng med en påse chips & powerking. Alltså. Den där ''sluta-äta-skräpmat'' grejen funkade inte så bra. Men jag ska fortsätta med den. Äta sånt här så sällan jag kan. Någon gång ibland blir det ju ändå. Det gäller bara att kunna säga nej till vissa saker, ex glassen í frysen. Den kan jag säga nej till.
Dagen har varit rätt weird, men ändå bra. Ska kolla på min nya serie nu, hahah. Är helt såld på asiatiska serier. Ska försöka mig på en bokrecension också, men jag gissar på att inte så mycket kommer hända.
N~

I'm back :)

Hej!

Var på kryssning under helgen och det är därför jag inte har skrivit någonting!
Jag var med mamma, moster & Ells. Tror att jag redan har berättat det? Men i alla fall! Jag hade jätteroligt. Jag och Ells fick dela hytt med varandra och det som jag tror är det enda jag verkligen störde mig på var när våra mammor skulle ringa till vår hytt hela tiden. Hatar telefonsignalen alltså. Bara beeep beeep beeep hela tiden.
Men på lördagskvällen var vi inne på klubbarna och kollade en hel del. Och vi blev raggade på flera gånger - oftast av äldre män. Det var en man på typ fyrtio som frågade om han inte fick bjuda mig och Ells på något starkt. Eh, nej? Skulle inte tro det. Blev även frågad av en kille om jag inte ville följa med honom in på toaletten. Efter att jag sagt nej flera gånger och han inte lyssnade fick jag typ panik.
"Jag är minderårig!" Då drog hans kompis iväg honom. Hahah. Det hände jättemycket mer, men jag skriver inte allt. Men kort sagt - Jag hade jävligt roligt.

Idag var det skola som vanligt då. Dagen var hur himla seg, dryg och tråkig som helst. Började med ett möte med syo då vi pratade om London. Har verkligen bestämt mig alltså. Nu ska det bli så! Och ska verkligen se till att njuta av mina sista år här hemma. Åh! Kommer sakna mamma, pappa och alla andra så himla mycket! Men vill man verkligen någonting så ska man ju satsa på det. Om det är något jag har lärt mig så är det just det - att satsa på sina drömmar.
Och nu senare har jag färgat Emmys hår. Hon färgade sitt hår askblont härom dagen och det blev typ grått. Så försökte få bort det, men tyvärr så försvann inte det gråa.

Nej, ska plugga på mina läxor nu.
N~

Fredagslunch hemma

Hej
Har lunchrast just nu till tio över ett. Så jag har precis duschat, ska fixa mig och äta lite. Hann inte duscha och fixa mig imorse förstår ni. Jag stängde av mitt mobilalarm istället för att trycka på snoozeknappen. Så klockan 8 kom pappa hem (som tur är) och väckte mig. Annars brukar han spela golf vid den tiden, men vi har haft problem med bromsarna på bilen, så han var och lämnade den uppe på volvo. Började tjugo över åtta och kom lite sent. Men Lena blev inte arg.
Hur som helst. Har två lektioner sen och slutar tjugo i fyra. Engelska & Historia. Så det är kul i alla fall :)
N~

Car les problemes ne viennent pas seul~

Marinerade hallooon!

Dagen gick faktiskt bra. Var inte mycket mer jag fick göra sen mer än att hjälpa till med småsaker och observera. Men det känns faktiskt bra nu. Är inte nervös längre ;)
Ska snart plugga lite engelska och svenska. Har en engelska redovisning imorgon och vill kunna min text någorlunda utantill. Blir kanske att plugga lite historia också. Som grädde på moset ska jag även skriva på min & Ells berättelse. Är jättepepp på det nu faktiskt!
Men innan allt det ska jag dra ut en liten stund med en old friend som jag inte varit med på riktigt jävla länge. Tror absolut inte att vi kommer bli så bra kompisar igen som vi var innan, men man vill ju ändå inte tappa konakten helt I guess.

N~


Lunchrasterna är tillbaka ;)

Hej

Skönare att skriva i bloggen än i en loggbok. Vet att jag alltid kan gå tillbaka hit och kolla om det är något jag glömt.
Så, vad har hänt då? Hatade hon mig? Råkade jag hugga saxen i någons lår?
Svar: Nej. Hahah.

Jag var nästan framme när jag såg att jag hade ett missat samtal från Susanne, som hon heter. Ringde upp henne och då sa hon att jag inte behövde komma förrän senare eftersom en tretimmars kund avbokat sin tid pga ngt på akuten. Men eftersom jag nästan var framme gick jag dit ändå. Vi började prata lite och hon verkar väldigt trevlig. Sen ringde hon ett samtal och kanske en halvtimma senare hade jag en kund. Hahah. Nej, vi hade kunden tillsammans. Jag fick schamponera, göra inpackning och klippa henne. Klippte inte hela frisyren, men jag fick klippa topparna och efter det föna hennes hår. Kunden var en som nyligen gått ut trean tydligen. Hälsa Skönhet hade hon dock gått. Men det känns faktiskt rätt bra än så länge. Men jag blev rätt nervös när jag kammat hennes hår och Susanne bara - varsågod! och gav mig sin sax.
Hoppas resten av dagen går lika bra. Jag har självklart gjort små misstag redan, men man lär sig ju. Åh! btw. Schamponeringen är jättekonstig. Det är en stol med ett typ ''fat'' (vet inte vad jag ska kalla det) högst uppe på ryggstödet där de har nacken och håret. Och sen är det ett hål i ''fatet'' där vattnet kan rinna ner i diskhon.
Hahah. Tror jag gillar det ^^
N~

Då var det dags!

Hej!

Skriver en sista gång. Börjar om tjugo minuter, så jag ska dra typ nu. Gosh. Är så nervös. När jag kommer hem kommer jag säkert tänka något i stil med wtf? Men så är det. Är mest rädd över att jag inte kommer göra ifrån mig något speciellt bra intryck. Kommer nog mest städa idag. Uääh. Känns som jag bara vill skrika ''Måååååååååååååååååååååååååååååååste jag verkligen det här?''

Nej, drar nu. Håll tummarna för mig!
N~

9 September 2010, TorsdagHej
Klockan är nu 8:20 och jag är i full färd med att fixa mig i ordning. Gick upp för 40 minuter sen ungefär. Ända sen klockan sex har jag vaknat av och an. Känner mig nervös, som ni redan vet. Har försökt lugna ner mig lite genom att tänka positivt (läs: hoppas på att min handledare egentligen är en alien som kan avslöja alla jordens hemligheter). Ska bara fixa mitt hår och hitta en bra tröja, sen är jag klar :)
Och så ska jag förstås äta och borsta tänderna.

Önska mig lycka till nu, pussar!
N~

Nervös inför praktiken

Hej
Jag är otroligt nervös inför imorgon. Ja, jag har gjort det här förr. Ny praktikplats, allt går bättre än jag tror etc. Kan ändå inte undgå att bli nervös. Har aldrig träffat människorna förr. Nej fy. Gillar inte det här alls. Och vad kommer jag få göra? Städa, kanske schamponera, gå omkring och titta, skämmas lite. Jag gör aldrig ett bra första intryck. Jag är inte bra på att prata med nya människor. Gosh. Har förändrats väldigt mycket under sommaren, men på vissa plan ändras man aldrig. Nej, jag vet inte. Skriver bara en massa skit just nu känner jag. Och tänka positivt? Just nu? Det går inte.
LondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondon
Nej, det funkar inte. Skit också. Vi hörs imorrn. Förhoppningsvis känner jag mig bättre då.
N~

Ells <3


Ni lär ångra er om ni klickar på videon.

Hellu
Sitter och pratar med min kusin om vår berättelse. Jag håller på att rätta och göra om lite. Försöker komma på ett bra ord för en person som har hand om skatterna&pengarna på ett slott. Revisor? Men kallades de det förr i tiden? Ells tycker att jag ska skita i saken eftersom det ändå är fantasy. Hon sa att de kan ha värsta coola vapnen, men ingen tv. Så jag kom på att jag ville ha en Bazooka med GPS. Ells var inte helt positiv över min idé.

I alla fall! Dagen har varit full av blandade känslor, precis som gårdagen. Imorgon börjar praktiken och jag är nervös som en korv. Känner ännu än gång att jag inte vill praktisera. Usch. Ibland är jag helt säker på att jag vill byta linje och allt, men ibland är jag stensäker på att jag inte alls ska det.

Känner mig allt bra förvirrad.
N~

Tankar vid Frukosten

Hej
Sitter och käkar frukost. Ska dra om ca 20 minuter. Kommer nog inte bli så kul i skolan med tanke på att min praktik inte är helt klar än. Hon handledaren kan ju aldrig bestämma sig. Men jag ska gå till hennes salong idag och höra med henne om hon verkligen vill. Om hon inte kan bestämma sig nu heller skiter jag i det. I alla fall så gissar jag på att vi kommer rulla permanent och kanske klippa idag. Konstigt nog är jag pepp på att rulla permanent. Kanske för att det faktiskt går helt okej för mig? Jag vet inte.
Vi hörs!
N~

Ps. De äckliga bananflugorna lever fortfarande och jag hoppas min laserblick dödar.

6 September 2010, måndag

Hej!
Det är alltid någon gång under året som vi får en invasion av bananflugor - och den tiden har kommit nu. Jag hatar dem! De är så himla äckliga och svävar runt över all mat, soporna och till och med min aloe vera! Varför dör de inte bara? Tror jag ska öppna mitt fönster så de fryser ihjäl.

Idag var skolan helt ok i alla fall. Jag var skitglad, men det var rätt segt. Imorgon ska jag ner på salongen. Längtar inte direkt. Men men. Efter skolan drog jag ner på stan med Emmy och Divie. Slutade på en pizzeria och jag känner mig onyttig, hahah. Det var inte ens gott. Nåja. Jag ska faktiskt plugga nu! Halvt om halvt...
N~

Sjukling här

Wow. Ingen riktigt uppdatering på några dagar nu alltså. Kan dra dem lite snabbt.
I fredags gick jag i skolan och det var ganska segt. Men hisorialektionen var kul. På kvällen var det fest hos Wipha och jag kan säga att jag och troligtvis alla andra tyckte att jag var sisådär lagom konstig.
Igår var jag hemma hela dagen och kollade på film. Är nämligen sjuk och mådde inte alls bra.

Nu har jag precis gått upp och mår fortfarande inte alls bra. Men jag ska ta en dusch och fixa mig och kanske gå ut sen. För ärligt så klarar jag inte av att vara hemma en hel dag till. Blir så jäkla uttråkad och jag låg bara i min säng och har ont över hela kroppen nu.
N~

GRATTIS PÅ ONÖDIGA-ÅLDERSDAGEN WIPHAWEE! <3

Nu är jag hemma igen. Jag lyckadesköpa min fredagsoutfit och lite till. Fyndade lite samtidigt och mott dyraste köp gick på 200 kronor - och det var ett par jeans! Blev otroligt glad. Det är sjukt svårt att hitta jeans under 300/500 kronor nu för tiden (enligt mig själv). Så jag blev grymt glad.
På tåget hem satt jag och skrev ett brev till en kompis i Sydkorea och blev utstirrad av en kille. Jag överdriver verkligen inte när jag säger att han vände sig och tittade bakåt på mig varje gång han skulle ''rätta till sin tröja'', ''inte kunde lösa ett problem i sin mattebok'', ''satt obekvämt'' etc etc. Kanske borde vara smickrad? Lite kanske, men det var mest irriterande. Kände bara att jag inte kunde sova eftersom han säkert skulle sitta och glo konstant då. Han var till och med tvungen att stirra in i tåget rakt på mig när han klivit av och le! Aja. Lite kul ändå.

Efter det åkte Wipha och jag till Willys där vi mötte Emmy och Lisa som väntat på oss i en halvtimma. Vi köpte våra ingredienser och åkte hem till Wipha och fixade lite ''tårtor''. Ringde även till min eventuella praktikplats och har ännu än gång eventuell praktik. Är förresten jävligt förkyld. Mår piss & det suger. Jag SKA på festen imorrn. Annars... T.T

N~


1 September 2010, Onsdag

Ska börja fixa min frukost alldeles strax.
Skippar första lektionen idag. Det är engelska. Tror inte jag behöver gå på de lektionerna. Hoppas i alla fall inte det, då ligger jag illa till. Hahah. Nej, har faktiskt fixat mig och så vidare i fall att.
Igår var jag nere på salongen. Det är tisdagar nu istället för onsdagar och så har vi en kort lektion där på fredagar också. Det gick bra. Vi gjorde ritningar på frisyrer och rullade permanent. Permanenten gick super enligt Lena och jag hade inte så mycket fel. Det var mest att fortsätta öva bara. Så det blev jag glad över. Efter det gick jag på stan med mina babes för att shoppa, men ingen av oss hittade något.
Så eftersom vi inte har några lektioner imorgon så åker jag till Linköping efter skolan idag för att shoppa. Hahah. Lite onödigt kanske, men jag vill verkligen ha något nytt till på fredag då min älskade Wipha ska ha fest. Hon fyller nämligen 17 imorgon skiten.
Aja! Ska äta min frukost nu.
N~


RSS 2.0