Loy Kratong!

Hello!
Bara tio dagar kvar i baracken, woho!

Ska jag dra helgen för er?
I fredags försökte Emmy & jag åka pulka, men det var för lite snö och för högt gräs, så det gick inte så bra. Gick hem efter två åk. Sen drog vi hem till mig och gjorde vår (svenne)bananbåt till Loy Kratong festen. Och det var fredagen! Lägenheten kändes lite läskig.

I lördags drog jag ner till stan med Emmy i jakt på en snygg klänning, men det blev inget. Så vi drog hem till Emmy istället och där gick det lite bättre. Kom iväg till Loy Kratong festen och hade en rätt så bra kväll. Den var lite weird, men men. Hahah. Jag hade kul och Wipha var så himla fin och bra när hon dansade.
Ni kan läsa om Loy Kratong här!

I söndags tillbringade jag hela dagen hos Emmy. Sov över hos henne och var hemma klockan nio på kvällen. Vi påbörjade en igloo och åt varma mackor i ugn som smakade super. Så nu har vi bestämt oss för att ha varma-mackor-söndag i London, hahah.

Det var lite kort. Men hade allt som allt en bra helg! Ledsen för att jag inte har några bilder att lägga upp, men det blir som det blir. Snöar som fan här btw! Superhärligt! :D
N~


5/7

Min familjHar min mamma, pappa, mina två bröder och min syster samt Jasmin.
Bor med mamma och pappa i vår lägenhet som för tillfället fixas i ordning. Mamma och jag hamnar lätt i bråk, men hon är en bra mamma, hahah. Hon tycker om min humor och tycker att jag är knäpp. Pappa blir lätt sur när man säger att han har fel om något. Hmm.. undrar vad jag känner igen det från. Mig själv? Pfft. Nej då. Men pappa stöttar mig alltid, förutom när det handlar om sport och sånt. Han tycker att jag är klen och lat, hahah. Mina två bröder har jag på pappas sida. De är båda två väldigt mycket äldre än mig och båda två är datanördar. Eh ja. Min äldsta bror, Mikael, har jag inte haft så mycket kontakt med under mitt liv förrän på senaste tiden. Det är för att han & pappa bråkat och båda är liak envisa och vägrar säga förlåt. Min yngsta brorsa, eller Junior som pappa ibland säger, hahah, heter Fredrik och det är han som fixar med min dator när den går sönder.
Min syster, Becca, är på mammas sida och henne åker jag ofta till. Hon är också mycket äldre än mig. Henne står jag närmast av mina syskon. Vi är rätt lika på många sätt, men inte utseendet. Det har jag från pappas sida, hahah. Är tydligen jättelik Fredrik vid vissa tillfällen.Men mest lika är jag nog Ells! Eller vi var det när vi var yngre och alla retade oss för det. Hahah. Ells och jag är bästa vänner nu! Men när vi var yngre kunde vi ryka ihop ibland och då slet hon mig i håret, inte så snällt. Vet inte varför, men jag var inte lika elak mot Ells som jag var mot andra barn när jag bråkade med dem, hahah.

Och jag glömde nästan Jasmin! Det är min systers dotter. Hon är 6 år och skitjobbig. Men hon är även den gulligaste ungen i hela världen. Hon är beroende av filmer och vill bli som mig när hon blir stor ^^

Det är min familj!
N~

I've got the magic in me

Hej mina cocostoppar!

Den här fredagen har varit rätt så härlig. Julen är på väg! Hahah. Snö ute, julpyntat på salongen, glögg & pepparkakor i cafeterian, planerar julmys @ tofvehult och på söndag är det julskyltning om jag inte har helt fel. Och snart ska jag åka pulka! Hahah.

Bäst i skolan var när jag ringde typ alla på Emmys kontaktlista å la på och när jag fick Emmy att typ dö av skräck bara för att jag sa ''åh'' och blev förvånad när jag fick höra en röst i mobilen. Gosh gosh gosh!

Säljer fortfarande salami förresten ;) Hahah.
N~

Hush now, darlin'. Nat is back!

Hej

Blir inte att vara vid datorn så jättemycket. I alla fall inte med internet.
Har inte hänt så jättemycket. Igår var jag ute med Emmy i den superhärliga snön och sen klippte jag Wiphas lugg lite. Idag tonade jag håret på Susannes dotter och sen gick jag en sväng med mamma.

Jag har köpt Jas julklappar och Beccas. Resten är på G. Måste förresten hinna sälja 7 st salami till på måndag. Säg till om ni är intresserade ;) Har inte hunnit få ihop alla, så imorrn ska jag knacka dörr hos mina grannar och ta fram mina puppyeyes *blink blink*
Och på lördag är det Loi Kratong! Kommer bli jättekul. Längtar efter maten, hahah.
N~

4/7

Mina framtidsvisioner

Så här ser det ut just nu:
Jag tar Cambridge diplom i engelska i trean.
Jag ska gå klart gymnasiet och ta studenten - första studenten i min familj *stolt*
Efter gymnasiet flyttar jag till London och pluggar, antagligen till Arkeolog. Vet att det finns 0 jobb på arbetsmarknaden, men jag känner mig så himla dragen till det, så varför inte?
Efter London vet jag inte riktigt. Kommer plugga i tre eller fyra år. Så antingen stannar jag eller så flyttar jag tillbaka till Sverige. Antagligen flyttar jag tillbaka för att vara nära min familj och mina vänner.
Sen ska jag börja på mina resor runt i världen och de kommer pågå i hela mitt liv.

Jag vet inte vad jag vill jobba med. Det känns som det just nu ligger mellan valen om att bli Arkeolog eller lärare. Och vid sidan om tänker jag vara författare!

Långt in i framtiden tänker jag mig att jag bor i ett stort hus lite utanför en stad. Huset är inrett i gammaldags stil. Jag vet att jag vill ha barn någon gång mellan 25 & 30. Om det är en pojke vet jag vad jag ska ''döpa'' honom till. Jag kanske gifter mig, kanske inte. Och så vet jag att jag vill bli mormor eller farmor, då jag kan sitta i mitt gamla hus och berätta sagor ur min fantasi och om saker jag gjorde när jag var ung och reste ute i världen för mina barnbarn.

Hahah. Livet känns härligt. Jag är bara 17 år och jag kommer säkert ändra mina val många gånger. Kanske blir ingenting som jag tror. Det kanske slutar med att jag är frisör ändå, aldrig får några barn och bor med 30 katter på en läskig gata någonstans i Ryssland. Men det tror jag inte.

Framtiden väntar :)
N~

3/7

Mina tre största intressen

Jaa, ska väl inte skriva kompisarna & datorn, för det är inte så intressant, hahah.

1. Att läsa & skriva
Jag lärde mig läsa när jag var fem och ända sen dess har jag älskat att läsa böcker. Kan sitta med en bok hela dagen eller läsa den enda in på morgontimmarna. Det är så härligt att fly från verkligheten med en underbar bok, få vara på en annan plats för en stund. Och skillnaden med en bok och en film är att böcker klart är så himla mycket bättre. Böckerna ger en helt annan känsla. I boken kan man fantisera upp platsen i huvudet, få det att kännas som man är där & att det handlar om en själv.
Att skriva kom direkt när jag hade lärt mig läsa - lärde mig det helt själv också, hahah ;) Mamma hade lärt mig alfabetet för länge sen, så jag brukade sitta i vardagsrummet med en liten bok och ljuda fram orden och extra kolla med pappa om jag skrev rätt. Dock fanns inga punkter eller små bokstäver, så det är svårt att se vad som står nu, hahah. Men det sitter i alla fall kvar och jag hoppas att en dag få kalla mig själv författare :)

2. Historia, rymden och det okända
Det får sitta ihop. Det är något med de här ämnena som faschinerar mig. Historia - hur det var förr helt enkelt. Att vi faktiskt vet så lite, för det gör vi ju.
Rymden, som vi vet ännu mindre om. Hur allt fungerar och om det finns liv på andra planter (vilket jag förresten är helt övertygad om).
Det okända - som vi inte vet ett enda skit om. Alla är så oense om det här ämnet och det går liksom inte riktigt att förklara vetenskapligt. Hur som helst tycker jag att det är väldigt intressant. Här får man lita på det man tror helt enkelt.

3. The dream
Jag har ju faktiskt en kategori i bloggen om det här ämnet - att resa. Det är en sak jag är helt säker på att jag vill göra och under mina resor kommer jag uppleva alla möjliga saker, hahah. Jag vill hoppa bungeyjump i New Zealand, sova under bar himmel mitt i en öken (Sahara kanske? ^^), rida på elefanter i Thailand, möta djuren i Amazonas etc.

Jag längtar efter livet! Hahah :)
N~

Man är väl infödd, man har väl koll. Jag äger ingenting, men jag har storstadskontroll!

Sorry for my absence ^^

 Är hos syster i Linköping och har det bra. Just nu sitter jag och ''kollar'' på film med Jas. Har gottat oss med massor av snask, så jag har skitont i magen, hahah. Vet ni vad? Det snöar här! Sov på tåget och vaknade i Falun eller vad det nu heter. Någon med Fal, för jag tänker på falukorv. Blev hur som helst skitglad och när jag klev av bussen hos Becca gjorde jag min första snöboll den här julen och det kändes såå bra!
Väntar bara på att Jas ska somna just nu, hahah.
N~

19 November 2010, Fredag

Hellu!

Har bott i baracken i snart en vecka. Det är jobbigt, men det går. Har som sagt inte tillgång till datorn varje dag eftersom mamma är så rädd angående hur mycket det kommer kosta.

Igår så hade jag i alla fall praktik, och den var lite roligare än vad den brukar vara. Innan lunch färgade jag håret på Anita, Susannes mamma och klockan tre kom Emmy till salongen, så jag färgade håret på henne med. Gick bra båda gångerna :) Men jag var verkligen opepp på det på morgonen, men det blev bättre sen när jag väl kom i gång och hade kul.
Senare, vid halv nio rättare sagt, satt jag i en biosalong med Lisa, Emmy och Harry Potter. Filmen var jättebra, men samtidigt inte. Det kändes som det var för lite action, men jag älskade den ändå. När filmen var slut satt jag bara och ''Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, inte än! Kan sitta kvar och titta i sex timmar till!" Funderar på att gå och se filmen en gång till, hahah. Orkar inte vänta på del 2 i sommar, kan den inte komma nu? Längtar jättemycket!

Och idag har resten av klassen nationella i Engelska, därför är jag ''hemma'' just nu. Glömde faktiskt bort det och drog till salongen imorse, hahah. Lena typ: wtf? Aja. Var väl skönt med lite luft. Drog en sväng till Vo-skogen också för att leta efter en borttappad ficklampa. Hittade den inte. Ska nog köpa en ny.
Och senare drar jag en sväng till Linköping, tror jag...
N~

2/7 Varför bloggar jag?Jag började blogga eftersom typ alla verkade göra det och jag tyckte att det verkade kul. I början ville jag att den skulle bli populär och att jag skulle ha många läsare, det vill jag absolut inte nu. Visst, det är skitkul att ha läsare och få kommentarer, men jag vill inte ha någon känd blogg.
Så nu bloggar jag mest eftersom det är som en dagbok. Jag skriver dagbok vanligtvis också, men i den skriver jag inte om vad jag gör om dagarna, utan mest om speciella saker som när det hänt något speciellt eller nät jag tänker mycket. I bloggen skriver jag om min vardag, lite roligare inlägg när jag har lust och den representerar liksom mig. Inte fullt ut kanske, men mycket av mig själv.
Jag tycker att det är roligt att blogga, roligt att kunna läsa det i framtiden, men jag känner inget tvång. Visst, kanske känner jag mig lite ''elak'' eller något när jag inte skrivit på länge, men jag skriver mest för mig själv, min egen del.
Men tro inte att jag inte gillar att ha läsare, för det gör jag! :)
Och det skulle vara nice att ha en lite snyggare design eller ha ett speciellt ämne att skriva om. Eller ett ämne har jag ju på sätt och vis - Mig själv. Natalie.
N~

Hårfärg och Kemi!

Det blev en lång dag på salongen idag. Gick ända till 18. Började med att klippa herr & det gick rätt så bra :) Senare kom ettorna och jag var verkligen helt opepp på att fixa till en etta eftersom jag känner mig så osäker. Men det gick väl bra. Som vanligt strulade Carro dock till det med färgerna. Hahah. Men ''min'' etta blev nöjd ändå (hoppas jag, hahah). Hon sa det i alla fall.
Och nu är jag hemma och försöka lära mig kemi igen. Ells Bells är en dålig lärare, hahah. Tänker låna en kemibok i skolan imorrn och läsa på. Blev seriöst skitintresserad. Har saknat att ha Kemi, biologi & fysik. Ämnen som typ alla hurrar för att de inte har, hahah.
Ska snart gå och lägga mig, får inte vara vid datorn för länge, hahah. Har dock gått tre timmar, vilket mamma inte är så glad för. Aja.
N~

1/7 Presentation av mig självNamnet är Liisa Natalie Gunnarsson. Föddes den 5 Juni 1993 klockan 07:05 i Västervik och var, enligt min syster, den sötaste nyfödda ungen som någonsin funnits (eftersom jag inte hade några ''rynkor''). Bor i en lägenhet med mor & far, men för tillfället i en barack, sob sob.

Går på Västerviks gymnasium, Hantverksprogrammet med inriktning frisör. Dock tänker jag absolut inte bli frisör i framtiden, känns inte så just nu i alla fall. Har ändå hamnat i en bra klass och det är jag nöjd över. Mindre nöjd över att vi har sånt jävla dåligt schema. Vi har inga B-kurser alls, vilket stör mig.
Jag är väldigt bra i språk, speciellt engelska och svenska, men självklart gör jag mina misstag. Jag är ju bara mänsklig (läs: en mänsklig gudinna). Favoritämnena just nu är Engelska B & Historia A.

På min fritid hänger jag med mina otroligt underbara kompisar. Har gjort mig av med alla som påverkat mig negativt så solen lyser all day long (typ). När jag inte är med dem säckar jag framför min dator och gör lite allt möjligt.

Det är ofta jag kan höra folk säga att ''Det där är så Natta''. Anledningen är väl för att jag gillar konstiga saker och är en väldigt spontan person. I min blogg kan ni ofta se mig yttra saker om dinosaurier, magi, aliens, drömmar, resor, dataspel, fantasyböcker etc. Det är saker jag gillar. Och jag älskar att göra spontana saker, för de ger alltid ett minne för livet. Bara nyss lindade jag och Emmy in hennes brorsas bil med något varningsband eller vad man ska kalla dem. Rött och gult var det i alla fall, hahah. Han är så rädd om den. Fick dock inte se hans min när han såg bilen :(
Älskar även skogen, att hoppa i vattenpölar och att titta på molnen, månen och stjärnorna.

Var för ett par år sedan nere i en depression som jag lyckades ta mig ur och lever ett mycket härligare liv just nu. Älskar den personen jag är och skulle aldrig aldrig någonsin bytt liv med någon annan.

Och bara så ni vet så älskar jag att jag är barnslig, en nörd, rolig, smart, snygg, glad och fantasifull.

N~

7 days a week

Utmanad av Ells Bells! Ska skriva ett bestämt inlägg varje dag i en vecka tydligen, så jag ska försöka vara inne på datorn någon gång under dagen varje dag. Och det är ju fortfarande måndag (i några minuter till). So lets köra!

Dag 1 – Presentation av mig.
Dag 2 – Därför bloggar jag.
Dag 3 – Mina 3 största intressen.
Dag 4 – Mina framtidsvisioner.
Dag 5 – Min familj.
Dag 6 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 7 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.

Jag utmanar.. dun Dun DUUUN! Ingen just nu, hahah. Återkommer ;)

I'm still alive!

Lär inte bli så mycket bloggande när jag bor i kontainern. Överlevde första natten i alla fall. Hade svårt att somna, blir väl så när det är skitvarmt och man sover tre personer i samma rum. Mamma gick upp halv fem. Vaknade då och kunde inte somna förrän halv sex när hon gått igen. Hade iaf en häftig dröm. Duschade imorse i den lilla saken. När jag kom hem berättade pappa att vi inte hade något varmvatten, men jag hade duschat i det imorse. Fast han hade rätt. Duschade när jag kom hem från idrotten, så jag dog ändå inte eftersom jag var så varm. Och nyss var jag ute med Emmy. Har i alla fall lärt mig att det kommer vara lätt att plugga här. Och ska snart gå & lägga mig. Helt sjukt. ''Redan'' vid klockan elva. Se på den!
N~

I'm moving out :( kind of

Skriver mitt sista inlägg hemma nu, hahah. Låter så sorgligt. Känns som jag ska flytta. Drömde förresten igår att mamma, pappa & jag var på flygplatsen å att mamma & pappa skulle åka i väg och vara borta jättelänge. Jag var jätteledsen och sen inser jag att det inte är de som åker bort från mig, utan att vi är i London & att de ska åka hem. Ååååh. Kommer gråta så jävla mycket när jag flyttar.

I alla fall! Har precis packat ihop det sista. Drar väl dit runt tio kanske. Positivt lär ju bli de nya sovrutinerna, hahah. Och så har jag ett prov imorrn som jag inte pluggat så mycket till än. Men pluggar bäst på kvällen runt kl 20 & 23 ändå. Så ska göra det lite nu!
Vet ni vad? Vi hörs! Orkar inte skriva mer just nu.
N~

Dreams~Hade tre häftiga drömmar imorse.
Den första handlar om att jag är ute i krig (jag var så jävla cool) och så blev jag skjuten så att min lunga punkteras.
Den andra handlade om att jag letade efter ett par fina handskar på Åhlens och så kommer en T-rex och försöker käka mig.
Den tredje handlar om att det är en skitäcklig spindel som stänker upp vatten i taket för att lägga ägg och sen så typ lägger den ett skitstort som öppnar sig och blir till mindre... så jag tänder eld på hela skiten.

Hahah. Kunde inte somna i natt. Men vaknade tidigare än igår!
N~

Ells & Tatt Goes LocoDet blev en Ells-dag idag :)
Typ den enda människan jag har haft kontakt med, hahah. Förutom mamma & pappa då. Har suttit och snackat med henne om lite allt möjligt ända sen jag vaknade. Tror jag i alla fall. Kommer inte riktigt ihåg. Min hjärna har krympt efter för lite sömn den här veckan. Låter det konstigt? Läs om det här. Vi har pratar om hur mycket vi båda dreglar över Dr. Martens snygga kängor, söta Hello Kitty gosedjur (är inte så inne i Hello Kitty, men jag älskar gosedjur, hahah) och nördat framför Loco. En perfekt dag, hahah. Förutom att jag vaknade så himla sent. Det sög.

Imorgon ska jag packa hela dagen, ta mitt sista bad & flytta ut. Måste även skicka in en engelsk bokrecension & plugga till ett svenskaprov om Antiken. Help me!
N~

Ps. Älskar att jag är en nörd, hahah :D

Delfiner hör ihop med djävulen

Har nyss varit ute för första gången idag. Mamma skjutsade mig till Willys för powerking & bananchips, hahah. Och när hon fick syn på chokladdoppade cashewnötter så skulle hon ha några och då betalade hon. Kändes bra för min del. Hur som! Har jag inte gjort något speciellt idag. Tittade nyss på Mansfield Park, som inte alls var bra, tyvärr. Och nu snackar jag med Ells :)
Ska skriva lite till henne i mailet hade jag tänkt. Fast nu tvingar hon stackars Tatt spela Loco med henne. Hahah :D

Btw, check this out!


Det är förra inlägget. Coincidence? I think not.
N~


De planerar att ta över världen

Vad är det inte jag har sagt hela tiden? THEY ARE EVIL!

Today, my family and I went to a beach where you could swim with dolphins. I was a little scared to swim with them so the trainers had a 5 minute chat to me about how they were harmless creatures. Once I got in, the dolphin attacked me and bit me. FML

Här är ett tidigare inlägg


Fredagsmys!

Var nattinnefotboll för gymnasiet idag, men jag kände att nae, har ingen lust att gå på det. Så jag & Emmy försökte samla lite människor för en filmkväll, men det slutade ändå med bara Emmy och mig. Vi drog till Torino i regnet, köpte varsin kebabtallrik, drog tillbaka till mig och kollade på tv. Kändes rätt så skönt. När jag såg att The big bang theory skulle vara så jublade jag, men Emmy sa att programmet sög. Hahah. Hon ångrade sig sen när båda skrattade ^^
Det kändes som en skön och avslappnad fredagskväll.

Och vet ni vad? Får jag skryta? Jag pratade lite extra med min engelskalärare idag och frågade om hur mina senaste prov hade gått etc. Och hon sa att jag låg på MVG-nivå i allt! Jag veeet att jag är bra på engelska, men det känns ändå skönt att få höra det och få det bekräftat av läraren ändå. Och historian går också jättebra. Min lärare är så himla bra. Lämnade in en uppgift och hade inga fel. Och förra gången sa hon att jag var smart *stolt*.
Hahah. Nog med skrytandet. Ska hitta på något. Vill inte sova riktigt än!
N~

Här är beviset:Det var väl det jag trodde ;)


>.<

Faaaaaaan vad arg jag blir på mamma ibland alltså.
Jag lånade hennes kamera igår eftersom den tar bättre bilder och min blixt är trasig. Och sen så tar hon den utan att säga till och gömmer usb-sladden. Använde kameran förut idag & hittade sladden nyss och tänkte lägga in bilderna, men då har hon tagit slut på batteriet också. Gaaaaaaaah! Är såååååå himla frustrerad just nu.

Rast :)

Bokhylla på er, människor. Bokhylla!
I en annan dimension skulle det betyda Hej och ni skulle inte tycka att jag var störd.

Har rast nu. På engelskan ska vi ha bokrecensioner klara, men jag är faktiskt inte klar. Hon ville ha två sidor av text, men jag har bara typ 1 1/10. Känns inte så jättebra faktiskt. Ska försöka skriva något mer på lektionen om jag får, men det är inte helt säkert. Aja, det blir som det blir. Kan ju köra muntligt också, så det spelar inte så mycket roll.Hann inte fixa mitt hår igår, så jag gjorde det nyss. Vågigt med min vågtång! Det var ett bra köp. Hahah, ännu mer slit på håret.
Och om ni undrar så är det en OBH nordica och den kostade 400 kronor.

Hade tänkt ta lite egobilder (hahah?), men jag kan inte hitta kameran. Så det sket sig ju. Har inte tagit några bilder på ett bra tag nu och jag börjar tröttna på de gamla. Aaaanyway. Ska käka min lunch (Yoghurt & ett knäckebröd -.-) och sen dra mig.

N~

12 November 2010, Torsdag

Har precis avslutat mitt kanske sista bad. Gjorde massa bubblor, tände ljus, väääldigt varmt vatten och i med en inpackning! Känns sorgligt att inte kunna ha badkar sen. Nåja, ett snyggt badrum är faktiskt värt lite mer. Nu håller jag på att hungra ihjäl, men vet inte om jag orkar fixa något att äta.
Och hur ska jag torka mitt hår utan att väcka mamma & pappa? Hahah. Tänkte fixa det tills i morgon. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Och kolla in det här ;)

Nästa torsdag m. Emmy & Lisa :) Längtar!

Och kolla in det här då

Det ska föreställa mitt hem i fyra veckor sen. Längtar inte. Men som tur är så är det varmt!

N~

Scissors!Ska snart dra iväg på praktik. Hoppas att jag inte går så länge idag. Är vanligtvis rätt så pepp på praktiken ändå, men idag är jag jättetrött. Kunde inte somna förrän runt fyra imorse och så vaknade jag hela tiden sen och tänkte att jag var försenad. Skitjobbigt. Och så är det iskallt i vår lägenhet. Både jag, mamma och pappa går i våra varmaste tröjor och morgonrockar, hahah.
Nej, ska fixa det sista och komma iväg. Vi hörs sen!
N~¨

Ps. Visste ni att det inte går att säga scissor på engelska? Det heter scissors, alltid i plural ^^

Ett inlägg om sömn (Hahah)


Liten bild från gökottan vi hade i nian. Gick upp typ
klockan 3-4 på morgonen, hahah. Då var man skittrött.

Tror jag tycker att dagarna är för korta eller något och det är därför jag inte går och lägger mig vid bra tider på kvällarna. Jag borde skaffa mig regelbundna tider att sova på och bestämma att runt 8 timmar om dagen i alla fall. Sover mellan 6-8 timmar om natten vardagar och på helgerna 10 eller något. Intressant inlägg eller hur? Hahah. Kom bara att tänka på det.
Skulle ha kollat in baracken med pappa som vi ska sova i förut, men somnade ju. Ska kolla in den imorrn istället. Då kommer jag nog kunna sova regelbundna tider eftersom jag lär få sova i samma rum som mina föräldrar + i en våningssäng. Aja. Vet faktiskt inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, hahah.
Tankarna som skenar i väg :)
God natt på er!
N~

10 November 2010, Måndag

Sorry for nada uppdatering idag!

Jag var i skolan idag. Hade mina lektioner och det var skönt att vara tillbaka och träffa tjejerna. Efter skolan hade klassen ett kort möte med syo om individuella i trean & någon jävel snodde mitt papper som jag ska fylla i mina val på. Får väl vänta och se vad som händer.
Efter det hade jag utvecklingssamtal och allt gick bra. Fick ingen kritik den här gången, hahah. Och efter det drog jag till Wipha en stund och plockade hennes ögonbryn & klippte hennes lugg typ 3 millimeter, hahah.
Sen åt jag och somnade. Så det är därför jag inte har skrivit innan. Ska sluta gå in i lilla rummet. Somnar alltid när jag är där.
Hade planerat att göra saker idag, men får vänta lite tills imorrn. Praktik as usual då.
Vi hörs!
N~

Ells Bells et moi :DJag borde vara så här sugen på att skriva varje dag ju! Känner mig skitduktig. Har skrivit på både boken och i mailet (ja, trots att Ells & jag håller på med en bok så är vi inne på en till, hahah. Men den är bara i mailform just nu).
Och nu ska jag fortsätta med engelskan. Woohoo!

Skriveli skrivBestämde mig faktiskt för att vara hemma imorse. Vaknade och min näsa var helt otroligt inte ett dugg täppt, men min kropp var seg och mina ögon helt glansiga, huvudet kändes tungt etc. Ni fattar. Så jag gick upp, sa till mamma att jag tänkte stanna hemma, skickade iväg ett sms till Carro och la mig. Och när jag la mig blev min näsa täppt. Perfect timing. Kunde knappt andas -> knappt sova. Och som ni säkert vet så gör de ju om badrummen just nu och har börjat i min trapp, så de börjar borra klockan sju. Helt sjukt. Tog väl någon timma innan jag somnade... ända till 15:20.

Nu sitter jag här och lyssnar på Firework och den blir faktiskt bättre ju mer man lyssnar på den.  Skriver även på min och Ells bok. Den får kallas bok! Och Emmy smsade mig förut om att skolan ska ha en novelltävling. Ska tänka på saken.
N~


Firework

Mår sjukt dåligt. Brukar aldrig må direkt dåligt när jag är förkyld, men det här var verkligen jobbigt. Orkar man dra ner till salongen imorrn? Vi får se.

Här är förresten Katys nya låt Firework. Tyckte inte att låten var så jättebra, men jag älskade videon & budskapet ändå! Det kanske är en låt man lär sig gilla ju mer man lyssnar på den?

Lätt mi suck yör blöööd

God Afton, hahah. Tänker mig en kuslig vampyrgreve med långa naglar som gömmer sig lite bakom sin svarta kappa. ~God afton, dödliga~I alla fall! Var med på de två första lektionerna i skolan, Engelska B & Historia, och snorade ner typ hela klassrummet (nej, men det kändes så). Sen var svenskan inställd, engelska har jag inte och idrotten var liksom ett no no med tanke på förkylningen, den tryckande känslan i huvudet och mitt knä. Så jag har varit hemma sen halv ett tror jag det var. Somnade, spelade Loco med Ells och nu sitter jag här.

Håller just nu på med att skriva om min början på Ells och min berättelse. Alltså jag har svårt för att veta om jag ska kalla det berättelse eller bok. Det lär ju bli en bok, men det är inte det än. Hm.
Känner mig helt trött i huvudet och min näsa kliar hela tiden. Blä.

N~


7 November 2010, Nörddag

GOD MORGON!


Jag har faktiskt färglagt och klippt ihop bilden helt själv på paint *stolt*

Håller ni inte med mig om att en av de värsta grejerna måste vara att vakna upp och vara täppt i näsan? Jag hatar det! Vaknade faktiskt första gången vid elva när Ells skickade ett sms till mig. Men jag var så trött att jag somnade innan jag hann läsa klart det, hahah.
Sen vaknade jag på riktigt vid tolv och nu har jag ätit frukost och massor. Fixade bloglovin igår, vilket är rätt bra. Men nu har jag mindre att göra när jag inte kan kolla in bloggarna typ en gång i timman (jk? :D nej) Så vad har jag för mig idag? 
Jo, mamma och jag skulle egentligen åka förbi och kolla på spökhuset, som jag kallar det. Det som mammas moster bodde i och som det spökade i. Men det hände inte. Det är brottning vid fem, men eftersom jag skadat benet går jag nog inte. Så jag ska öppna mitt lilla fönster så jag får luft och sen spendera första halvan av dagen inne och lata mig vid datorn. Sen ska jag ut på jakt med kikare, radar och en bazooka för att leta efter aliens! :D
not.

N~

Rawr! I'm a dinosaur


Den här bilden känns so true :D

Nat-ur+Nat-alie=<3

Hm. Har försökt komma på ett roligt inlägg under hela dagen, men kommer inte på något.
Ska vattna mina växter.
Jo, förresten! Jag har köpt en ny stor växt ju, men den har inte fått något bra namn än. Några förslag? :)
De jag har nu heter Exura, Lars, Kakan, Phoenix, Sahara, Paj, Tusse & Hyacinth.
Har även haft några som tyvärr vissnade - Pegasus, Unicorn, Yellow & Lady.
Hmm. Vill att den ska heta något som påminner om en.. vad-de-nu-heter-som-jag-har-glömt-bort-som-finns-mitt-ute-i-öknen-med-massa-vatten-och-växter.

N~


Hahahahahahaha... ha.

Bluuööööh

Segaste lördagen ever!
Vaknade vid ett eller två, kommer inte ens ihåg. Var iväg till godishuset i gunnebo med mamma förut och köpte massa godis och sen kom jag på att jag inte ens ville ha det. Smart? Nej. Hahah.
Alltså gaaaaaaaaah!

Var nyss inne på en blogg vars ägare var superpositiv och jag kände att fuck this! Jag har varit superseg och tråkig hela veckan. Vart fan tog positiva Natalie vägen?

POSITIV HERE I GO! Man lever ju bara en gång och livet är för kort för att bry sig om sina misstag etcetcetc.
Hmm. Stavade fel där ngnstans.

BLUALURAOSHTABA,JSEBT,JAWBES½

;D

N~

こえて

Swoosh

Vad var det som nyss hände?

Någonting förändrades

Till det bättre?

Kanske

Ett misstag satte sina spår

Det blev en lärdom

Ett nytt uppvaknande

~

When I wake up, if nothing is true, what more can I do?

Hej

Har varit lite borta från bloggen. Men jag kom hem i söndags efter att ha firat Jas. I måndags var jag på den där skrivkursen, men den var inte speciellt bra. Igår var jag bara hemma hela dagen och idag.. Jaa, jag ska ut lite senare och göra jag vet inte riktigt vad med några polare.

I Linköping inhandlade jag i alla fall:
¤ Vågtången!
¤ En orange lipsyl jag velat ha ett tag
¤ En gul, långärmad tröja
¤ Ett snyggt mönstrat linne som jag inte kan matcha med något, hahah

Har inte orkat uppdatera bloggen, men jag började störa mig lite på de gamla bilderna.
N~

RSS 2.0