Wednesday ay ay

Hejsan!
Idag har jag faktiskt lyckats plugga. Lena fixade prao åt mig också. Jag ska vara på två ställen. Vi slutade vid tolv där nere och efter det åkte jag hem och skrev klart min novell på svenska. Det var ett prov som jag inte hann klart med och min lärare lät mig skriva den hemma. Och jag fuskade inte, I promise. Den blev för övrigt inte bra alls, hahah.
Så nu har jag gjort arbetet om Fossila bränslen. novellen & halva labbrapporten. Orkar inte mer idag. Men det har gått bra. Nu sitter jag och degar framför datorn med lite blandade grejer. Har uppe ca 5 saker samtidigt och kan inte välja vad jag vill hålla på med mest.
Nej, ska fortsätta att dega & jäsa. Byes!

N~

Böcker

Jag älskar böcker! Finns det något härligare än att bara koppla av med en bok när man känner sig stressad? Eller att läsa lite innan man somnar?

Böcker är faktiskt en stor del av mitt liv och jag vet inte hur många timmar jag spenderat på böcker. Ända sedan jag var liten har jag älskat böcker. Innan jag lärde mig läsa satt alltid pappa och läste ur Nalle Puh böcker tills jag somnade och efter jag lärt mig läsa (när jag var 5 år *stolt*) så läste jag så mycket som möjligt. I skolan fick jag läsa mer anvancerade böcker än de andra barnen och jag fick hoppa över en massa eftersom jag redan kunde det. Ja, nu skryter jag kanske, men det är härligt att vara bra på något. En av punkterna på min livslista är att skriva en bok och få den publicerad. Hoppas det lär hända!


Favorit bok: Gemma Doyle triologin (älskar alla tre)
Läser just nu: Rebel Angels - Libba Bray (Nr 2 i ovanstående triologi)
Läste senast: Vargbröder, Våldnadernas berg - Michelle Paver

Har för övrigt läst 11 böcker i år. Trodde det var fler, men det stämmer nog. Hur mycket tid lägger ni på böcker?

R.I.P people

Det är så mycket här i världen som är farligt. Folk, djur och växter dör varje dag. Vår jord håller sakta på att dö, precis som solen och resten av allt.
Men om man hela tiden går runt och tänker på dessa saker kommer man ju bli helknäpp. Att ständigt oroa sig för att man kanske kommer dö om man gör si eller så borde egentligen vara skitjobbigt. Kommer inte allt ändå ta slut någon gång? Eller finns det en evighet?Just nu har jag kollat på lite diverse grejer som handlar om jordens/människornas undergång. De flesta har väl vid det här laget hört talas om Maya-kalenderns slut och jordens undergång år 2012. Vad finns det då mer för saker?

¤ CERN:s projekt påstås kunna skapa ett svart hål
¤ Rymdskrotet som ligger i jordens omloppsbana utgör ett hot
¤ Domedagen (ni vet enligt bibeln och massa annat. Djävulen tar över jorden, hjälp!)
¤ Den globala uppvärmningen & växthuseffekten
¤ Att en asteroid krockar med jorden (en av de tre teorierna till varför dinosaurierna dog)
¤ Kärnvapen - atombomber skulle kunna förinta jorden på bara en kvart
¤Solen bestämmer sig för att äta upp solsystemet
¤ Aliens bestämmer sig för att spränga vår planet så de kan bygga en motorväg genom universum (läst En liftares guide i galaxen någon?)

Det finns många fler hot än det där. Vilket tror ni skulle vara mest troligt att vi dör av?
Jag gissar på Asteroiden eller kärnvapen. Men det återstår väl att se (eller något. Lär väl inte kunna tänka så mycket på det medan jag dör)

När jag var i Linköping i helgen gick jag rätt ut i gatan efter att bara ha tittat åt höger. Jävligt med tur hade jag att bilen stannade, annars hade jag nog varit pannkaka nu.
N~

 


CERN: Black holes & Big Bangs


Kommer ni ihåg när CERN år 2008 skulle få atomer/energier att krocka för att skapa ett big bang? När alla var så rädda den dagen att ett svart hål kanske skulle bildas och alla dö. Jag kommer i alla fall ihåg att vi tjejer i klassen var skitskraja och skickade sms hem och skrev att vi älskade våra föräldrar och så.
Försöket misslyckades i alla fall och det var lungt, men de skulle självklart göra fler försök.

Och det har de gjort! Jag hade ingen aning om det, men nyss läste jag på aftonbladet att de har lyckats utan att ett svart hål har skapats. Här är en animation om hur det gick till.
Och här är en film som berättar om projektet.


Jag tycker att det är rätt så intressant, men samtidigt väldigt skrämmande. Vad tror ni om projektet? Kommer de lyckas att skapa ett big bang eller kommer de skapa ett svart hål? Eller tror ni att det bara är att slösa pengar på ett projekt som inte kommer ge resultat?
Jag vet inte riktigt vad jag tror, men de har ju verkat komma en bit på vägen i alla fall. Jag HOPPAS att det lyckas med ett big bang och att det svarta hålet aldrig lär hända.N~


Tisdag!

Hej!
Idag somnade jag ungefär direkt när jag kom hem. Hade ätit en macka med massa vitlökspulver innan jag somnade, så när jag vaknade var det ingen god smak i munnen. Älskar vitlök, men inte andedräkten man får av den. ugh.
I alla fall så var jag en sväng med Lisa & Emmy och vi flummade oss som vanligt.

Nu har jag några sånna dära konstiga spaceade/spejsade (stavning?) tankar. Kom på att jag inte har skrivit någon sådan på väldigt länge. Själv tycker jag att det är kul att skriva och läsa om efteråt. Alla mina såndära konstiga tankar hittar ni under kategorin Extra. Jag får nog se till att skriva något snart!
E, L & Jag funderade bl.a. på om man någonsin kan stå rakt under månen. Men det borde man väl kunna vid ex. ekvatorn? Där står ju solen mitt på himlen under zenit och då borde väl månen också kunna det?

Lisa: Vi trodde du var bortrövad av aliens eftersom du inte var inloggad på msn.
Natta: Men jag var ju det.
L: Vad gjorde de med dig? O.o
N: Inne på msn alltså...

N~


Nighty night!

Ska alldeles snart gå och lägga mig. Är inte direkt trött, men jag längtar efter min säng.
Försöker skriva om det negativa med Fossila bränslen, men det är inte mycket fakta man hittar. Har lyckats skriva några rader i alla fall:
Nackdelarna med fossila bränslen är att de kommer att ta slut. Idag konsumerar vi mycket mer än vad som hinner bildas. Förbränningen av fossila bränslen bidrar även till en ökad växthuseffekt och orsakar försurning.
Till fossila bränslen tillhör även olja och olja är inte bra när den hamnar ute i naturen. Det har förekommit stora fartyg som gått på grund läckt en massa olja vilket har lett till döden av bland annat fiskar, fåglar och andra djur.

Och så är det dataprov imorgon. Har inte hunnit plugga trots allt. Aja, det får gå som det går. Är så trött på skolan just nu. Det som är kul är väl vännerna & lektionerna, men läxorna, prao & frisör känner jag att jag kan vara utan. Vi får höras imorgon. Hoppas på en lite bättre dag. Byes.

N~


Sparrowhawk

Hej på er!
Har varit hemm från skolan ett tag nu och ska snart tillbaka. Vid sex har vi någon jäkla föreläsning om försäljningsteknik. Verkar drygt och tråkigt. Den ska tydligen pågå ungefär till nio också. Jag kommer ju så gott som dö. Har dataprov imorgon.
Och snart ska jag ringa till några salonger i Linköping och fråga om praoplats. Nervöst nervöst. Tror jag mår lite illa, hahah. Vill verkligen inte praoa. Aja, måste man så måste man antar jag, hur mycket det än suger.


Tror ni förresten på ödet? Eller liksom att inbland är det meningen att ni gör saker? Kanske får en impuls som säger: Nej du! Idag ska du gå till biblioteket bara för att!
På sommaren brukar jag alltid gå en genom skogen vi har bakom huset när jag ska till skolan. Idag var all snö borta från stigen så jag bestämde mig för att gå där. När jag är halvvägs bara känner jag att jag vill gå in i skogen och kolla hur det ser ut. Jag lekte alltid där när jag var yngre. Typ: Är träden lika stora som de brukade vara? ;)
Och när jag gått lite känner jag att jag vill gå vägen ut till vänster och inte höger, för jag vill se om snösipporna har blommat ut och det hade dem! Sen när jag kom till den stora eken så hittade jag en död Sparvhök.
Tror ni att det kan betyda något? Jag tror att det var en hona. Hennes fjädrar var jättefina och jag skulle verkligen inte vilja bli riven av de där klorna. Jag tyckte synd om henne, men hon måste ha haft ett härligt liv. Kunna flyga där högt uppe i de blå och känna vinden under sina vingar.
Men jag bara undrar. Var det menat att jag skulle se henne? Eller var det bara slumpen? Hade det kanske någon betydelse? Det känns lite som det.

N~

Fafe <3Vad som än händer, så finns han alltid där.
Har alltid gjort det & kommer alltid att göra det.


28 Mars 2010, Söndag

Hej.
Nu är jag hemma igen & det känns rätt så skönt.
Har tänkt jättemycket den här helgen & nu känner jag mig ganska säker. Det finns fortfarande några punkter jag tänker på som gör att jag bara vill.. aaah!
Ni kanske inte vet vad jag snackar om, men jag lär nog skriva det lite längre fram. Jag ska fortsätta tänka igenom det idag & snacka med folk. Jag är så jävla förvirrad, stressad, nervös och ledsen. Nej, jag kan inte fortsätta så här. Om något känns fel så ska man väl inte fortsätta?

N~

Saturday Evening

Hahah. Hej!
Hittade lite på stan iaf - en spetsklänning & två par mönstrade leggings.
Just nu sitter jag och pratar med Emmy & Lisa mest. De är på festen med Wipha & massor. Asroligt att lyssna på, men önskar ju att jag var där. Aja. Ska träffa dem imorrn å snacka en massa, hahah.
Orkar inte skriva just nu. Men vi hörs imorgon kväll eller något när jag är hemma igen.
Byes
N~

God Morgon!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra in mot stan. De stänger väl runt 3 eller 4 så jag är hemma någon gång runt de tiderna. Min syster är hemma mellan 1 & 4 också, så jaa. Vi får se när vi hörs nästa gång. Troligtvis ikväll. Håll tummarna för att jag hittar något snyggt!

Förresten så har lilla plutten (Jas) blivit sjuk/förkyld. Så imorse vid typ halv åtta fick hon värsta hostattacken som varade i typ 10 minuter eller mer. Men jag var så trött så jag fattade inte riktigt läget först. Men sen hörde jag att hennes hostningar blev konstigare, ja då höll hon nästan på att spy och lilla pluttis sa inte till för att hon inte ville väcka mig. Så jaa. Men sen lyckades vi somna om och nu hostar hon bara lite ibland, men det är hemsak hostningar det där. Ni vet sånna som gör jätteont i halsen. Tycker så synd om henne. Kanske köper en present åt henne nere på stan!

N~

I Linköping

Alla har gått och lagt sig, så jag sitter här vid datorn och skriver lite. Egentligen hade jag inte behövt komma hit, för Ullis kom oväntat hem idag. Men men. Syrran vill ut och festa imorrn och mutar mig med en massa klänningar - så okej.. För den här gången. Hade ju velat gå på festen imorrn. Emmy har lovat att ha ett videosamtal med mig ngn gång under kvällen så jag inte känner mig alltför ensam, hahah.
På dagen blir det att dra ner på stan för att shoppa lite. Hoppas på att hitta en fin klänning eller ett par billiga jeansshorts. Hittade en fin spetsklänning förut, men jag önskar att de hade haft den i strl 36. Så det var ju synd. Men det blir att leta lite till imorrn.
Nej, jag är så jäkla trött. På bussresan upp kunde jga inte somna, för det satt ett par skitsnygga killar bredvid mig och jag snarkar tydligen när jag sover (sob sob). Så jag spelade guitar hero på min mobil hela vägen, hade inget ljud på men man hörde ändå när jag gjorde fel för vibrationen låter rätt så högt. Kan ju säga att de kollade på mig och log. De skrattade nog inombords när jag failade. Aja. Snygga var de iaf! Hahah.
God natt nu! Vi hörs imorgon.

N~

Byes i så länge

Ska snart dra. Ska sitta barnvakt i helgen oc det innebär ju - Linköping.
Missar Wiphas roliga fest som jag verkligen vill gå på. Så det är ju synd.
Måste leta prao också och det suger med. Hahah.
Nej, nu måste jag gå. Vi hörs nog senare!

N~

Ofokuserad


Anledningen till att jag inte skrivit något idag är att jag försökt plugga. Men jag har tappat fokuseringen och tycker att det är så himla tråkigt. Känner mig omotiverad och ofokuserad, trots det ska uppgiften vara klar och inlämnad imorgon.
Nu har jag läst lite om fokusering på en sida och ska se om tipsen hjälper:
¤ Tänka på ett positivt och lyckligt minne och känna den energin rusa genom kroppen
¤ Ta några djupa andetag
¤ Jobba på!

Vi ska se om det lyckas. Mot framtiden och vidare!!! (eller något i den stilen)

N~

Bon nuit!

Hej igen.
Ska se klart filmen jag pausat en stund efter det här och sen gå & lägga mig.
Pluggandet gick inget vidare, så jag ska stanna kvar i skolan ett tag imorgon och se om jag kan fokusera bättre där i biblioteket. Jag gillar faktiskt att vara där. Lagom mycket folk, bra ställe att arbeta på m.m.
Min dag har nog varit bra allt som allt. Jag har fortfarande kvar lite äckliga känslor i kroppen, men de är nog snart borta. Tråkigt nog så tror jag att jag fått tillbaka min magkatarr nu. Den kommer alltid den här terminen alltså & jag känner mig nästan jämt stressad. Nej. Det blir att hinna göra klart så mycket arbeten som möjligt och försöka göra dem direkt nu så kommer nog stressen inte vara så intensiv i vår. Ni får påminna mig! :)

God natt nu, kära ni.
Ha det bäst!

N~

Onsdag

Helloy!
Nu är jag hemma från skolan & utvecklingssamtalet. Har faktiskt varit hemma rätt så länge nu.
I skolan gick det bra & jag känner mig mycket säkrare på rätt så många saker. Men jag har fortfarande svårt med att klippa på hela huvudet. Känns som frisyren bara blir helt sne & ja jag vet inte vad. Sen kom min lärare och skulle visa hur man gjorde och klippte min guide. Men sen när jag skulle klippa nästa passé så tyckte jag fortfarande att det såg snett ut, ja då hade ju hon klippt lite snett också. Blä, blir bara mer och mer sur på henne. Men jag försökte att inte visa det. Har ingen lust att bråka med henne, även om jag inte tycker om henne nu.
Och på utvecklingssamtalet sen skulle hon vara sådär sliskigt snäll, skrattade igen & tog inte skuld gällande någonting. Blä igen. Hon kunde iaf hållt med om att det skett ett misstag, men nej.
Aja! Nu vill jag bara släppa det hela! Om några månader är mitt hår nog riktigt fint igen. Längtar, hahah.

Annars har min dag varit bra. Anje & Alex har muntrat upp mig som bara den, de sötnosarna.
Resten av dagen lär nog bestå av plugg & lite annat. Ska även försöka bli klar med bilden jag gör till Emmy. Hahah. Den känns nästan lite fail just nu. Men om slutresultatet inte blir bra så är det bara att göra en ny!

Byes i så länge. Ha det bäst nu! <3
N~

Hey there!


Nu har jag varit ute med tjejerna & jag mår mycket bättre. Behövdes det där.
Så vad bestod min dag av idag?
¤ Vakna
¤Somna om
¤Vakna
¤Fixa håret
¤Handla m. Mamma
¤Träffa tjejerna
¤ Och nu ska jag plugga lite grann.

Kom förresten på att jag har haft tre olika hårfärger på två dagar. Pshyeah!

Nu är jag på jorden igen


Här kan ni ju se hur jävla förstörd jag var. Gud alltså. Skönt att det är över.

Och så här se mitt hår ut nu. Mycket bättre. Fortfarande inte skitbra, men mycket bättre. Mitt hår är fortfarande orange längst in mot hårbotten. Det är tur att jag har Mi! Mi & Ann är döbra och som tur var så behövde vi inte betala så mycket eftersom vi känner henne sen långt tillbaka.

Men min lärare ringde igen när jag satt där och fick håret fixat. Jag sa direkt att jag inte var okej med det som hänt. Hon bara skrattade lite sådär igen och sa att det tillhörde modet & att hon tyckte det såg bra ut.
"Aa, men det tyckte ju fan inte jag!"
Och jag påstår inte att det är hennes fel att allt hände, för jag gick ju med på att färga mitt hår, MEN jag gick aldrig med på att färga det orange. Men som vanligt skyller hon precis allt på mig och vägrar erkänna att det skedde ett misstag. Fan. En mer omogen lärare får man ju leta efter.

Känner att jag behöver mina tjejer nu för att få bort alla äckliga känslor i kroppen.
N~

ARGH!

Jag är så jävla sur och ledsen just nu att det knappt går att beskriva. Jag ser ut som en morot/tomat i håret. Mamma och pappa är så jävla förbannade.
Ingen av oss kunde sova i natt och jag har gråtit ända sen jag kom hem igår. Har inte ens kunnat äta något. Nej fan alltså, är nästan som om någon hade dött. Ungefär så beter jag mig.
Jag vägrade gå till skolan imorse, så pappa ringde min mentor. Satt jämte honom, så jag hörde allt.
"Men det är ju mooodeeee. Aja, vi får väl se om vi kan göra något imorgon, men jag lovar inget. Det var ju inte på lektionstid. Ingen tvingade henne. Hihihihihhähäähähähähahahahhahhohohooh."
Nej, ingen tvingade mig, men ingen sa heller hur fan jag skulle komma att se ut efteråt. Är så jävla sur på henne! Hon bara skrattade i telefonen typ. Fy fan. Jag började gilla henne där ett tag, men hon kan ta och dra åt helvete eller något. Jävla kärring. Skiter väl fullständigt i om det är mode eller inte. Om det inte ser bra ut så gör det inte det och om alla skulle gå runt och se helt mode-aktiga ut så skulle det inte finnas något mode.
Fy farao alltså.
Nej, nu ska jag dra till Mi som ska försöka få mitt hår fixat.
Här har ni förresten en bild på mitt helvete:

N~

Super Bad Hairday

Åååh. Jag är jätteledsen just nu. Mamma & Pappa hatar det.
Mamma bara vände när hon fick se mig och jag trodde nästan att hon skulle börja gråta ett tag där.
Hon kommer skälla ut min lärare, det kan jag lova. Skulle ju bli kopparblont, men så blir det orange-rött.
Är faktiskt inte nöjd jag heller. Vill ha det blont igen. Mitt hår är förstört.
Det kommer bli slitet och ramla av och sen blir jag flintis.

N~

Ginger x]

Har färgat håret nu. Det blev en stor förändring! Skulle ju bara slinga det egentligen, men de andra övertalade mig. Skulle bli kopparblont, men just nu ser det bara orange-rött ut.
Vet helt ärligt inte vad jag tycker. Ska absolut bli blond igen till sommaren.
Men man lever ju bara en gång. Färgen är fin, men kanske inte på mig.

N~


Datorkunskap 1201

Har min sista lektion just nu - datorkunskap.
Det suger. Förstår typ ingenting längre & allt blir bara fult och tråkigt. Vanligtvis är jag väldigt bra på datorer, men när intstruktören inte kan allt själv blir det svårt.
Tangentbordet & allt annat suger ju oxå så nej.. Inte nice alls.

Men snart blir det att få håret fixat. Byes så länge!
N~


BANZAI!

Jag älskar filmer med kampsport!
Har nyss kollat på Karate Kid & har massa andra på G.
Jag borde seriöst börja med det. Så himla coolt!

N~

~Söndag

Idag får också bli en dag där jag inte har bestämt mig för något. Tar den som den kommer.
Mamma har redan börjat laga mat, men det kommer ta en bra stund innan den är klar. Det luktar jättegott ända in i mitt rum, så magen påminner mig om frukost just nu.

Och imorrn gäller det! Då sätter jag i en bunt kopparblonda slingor i håret. Får hoppas på att det blir bra.
Nu ska jag börja min dag då.
Vi hörs senare!


Cam med mig ngn?


Kväll! Eller Natt?

Hej!
Var ute och gick en promenad med mamma förut. Det var jätteskönt och varmt ute.
Resten av dagen har jag chillat (hahaha. Brukar aldrig skriva det) framför datorn och mailat med min kusin. Vi har förstås pratat på msn också, men vi håller på med det nya rollspelet och det börjar bli riktigt intressant får jag säga.
Nu håller jag på att skriva ett nytt mail & prata med Emmy. Eller rättare sagt FÖRSÖKER prata med Emmy.

Byes ^^

Lördag!

Hej på er
Jag var så himla trött igår, helt sjukt. Och jag är fortfarande trött nu. Vaknade vid ett ungefär. Mamma hade gjort våfflor, men de smakade som pannkakor och var mjuka så jag åt dem inte.
Känner mig hur jäkla seg som helst nu, men jag ska försöka plugga lite. Men först ska jag umgås med syrran & Jas.
Igår var dökul btw. Vi var och åt pizza på acapulco, filmade massor & sprang i stora vattenpölar.
Vi hörs kanske senare.
N~

Skicka detta vidare... annars!

Bara jag som hatar kedjebrev? ^^

Älskade medmänniska.


Om du vidarebefordrar detta fina kedjebrev till alla i din adressbok så kommer du att:

Bli rik, vacker, klok ung, Nissanägare och hembjuden till smurfarna på pyjamasparty.
Du kommer även att bli polare med Karlsson på taket samt få gratis milkshake direkt i brevlådan.
Du kommer även att få flera kilo sill hemtransporterat till din dörr flera gånger per dag.

Små feta tomtar kommer att skura ditt badrum varje söndag.
Du kommer att få en tio långfärdsbussar döpta efter dig.
Du kommer att vinna en egen bowlinghall.

John Blund kommer att joddla vackra dikter på tyska för dig.
En mås kommer att bli din bäste vän.
Din granne kommer att fria till dej.


Om du inte vidarebefordrar det här trevliga kedjebrevet så kommer:

Små söta kameler att kissa på din cykel.
Vita lögner att visas på din tv fr.o.m. i dag och i all framtid (dock längst t.o.m. Torsdag).
Folkpartiet att nämna dig i alla politiska anföranden.
En full struts att bajsa i din trappuppgång.

Två elaka ungar att svära åt en katt.
Flingpaketet i ditt skafferi att sakna bifogad leksak.


Chocolate

Hej
Skolan slutade vid halv tolv idag. Superskönt! Ska alldeles strax gå och ta ett bad. Min syster och Jas kommer snart hit. Efter skolan stannade ja kvar en liten stund på biblioteket och gjorde lite research med tre orsaker.
1. Intressant!
2. En ''bok'' jag skriver
3. English essay.
Blir ni nyfikna på vad det handlar om nu? ;)
Ska faktiskt skriva två stycken essays på engelskan.
Den ena handlar om vare sig det var Människor eller Aliens som byggde pyramiderna och den andra om modet på 1800-talet! Så det var 1800-talets mode jag kollat en massa på nu. Mycket intressant.
Nej! Nu ska jag nog gå och ta det där underbara badet. Längtar till duschkrämen - luktar CHOKLAD!

N~

Phobia

Min kära vän Lemmel (Emelie) har bytt namn på bilddagboken (igen ;P) till en sorts fobi. Så då fick jag idén till att kolla upp vad alla mina fobier heter vetenskapligt (eller hur de nu blir)

¤ Trypanophobia/Vaccinophobia - Rädsla mot sprutor
¤ Arachnophobia - Rädsla mot spindlar
¤ Entomophobia - Rädsla mot insekter
¤ Nihilophobia - Rädsla för ''nothingness'' (alltså att man inte kan känna, se, höra, röra, tänka)
¤ Bathophobia - Rädsla för djup (i mitt fall djupt, mörkt vatten)
¤ Thanatophobia - Rädsla för att dö
¤ Teratophobia - Rädsla för att få ett missbildat barn
Och förlåt, men jag tyckte att den här fobin lät jätterolig, men säkert inte så rolig för de som har den.
Anatidaephobia - Fobi för att bli tittad på av en anka
Och den här var rätt så elak (ungefär som s i läspa)
Macroxenoglossophobia - fobi mot långa, konstiga ord.

Här är en sida där de flesta fobier nämns:
http://www.hypnosfiler.se/fobier.php

N~

As tired as a bear in winter

Hej!
Ska ta en tupplur.
Hej då!

Nej, men snart så!
Igår hade jag jätteroligt med tjejerna och det blev en hel del filmande. Ingen APU för min del dock. Men men.
Och idag hade jag en bra dag i skolan. Är dock väldigt trött eftersom jag somnade halv fem imorse. Så jaa..
Jag ska nog ta och sova en stund nu.
Ha det bäst!
N~

STUDIEDAG! :D

Yo!
Har precis tagit en underbar dusch och ska börja fixa mig i ordning samt äta frukost. Jag tror att det här kommer bli en hääärlig dag! Solen lyser härligt, ska snart ner på stan med Emmy & Lisa, ska även möta Divie (min kompis vars lillasyster det var som fyllde år i helgen).
Och ikväll ska jag gotta mig på powerking & datorn. Kanske snacka en massa med min grymt saknade kusin Ells.
Det är planerna för idag!
Är för övrigt hur torr som helst i ansiktet. Blir alltid det på vintern, men nu är det ju vår för sjutton! Och det går inte att skrubba bort det. Sux. Aja.

Ha en helt underbar onsdag nu!
N~

Önskningar~

Om fick få önska dig precis vad du ville och det skulle slå in, vad skulle du önska dig?


Jag skulle önska mig till en ö med vacker natur & strand. På dagen skulle jag sola, bada & utforska stället och på kvällen skulle jag sitta på stranden med en filt och titta på stjärnorna, med lite picknick kanske. Bara vara totalt avslappnad och slippa tänka på en massa.

Vad skulle du önska dig? Kärlek? Pengar? Någon pryl? Bli smalare? En resa? Kanske ut i rymden?

Men var försiktig med vad du önskar dig, för det kan ju trots allt slå in. 
N~

A wish upon a star

Gott folk!
Var nyss ute en jättesnabbis och köpte powerking. Hade mitt headset och lyssnade på underbar musik. Valde att ta en liten omväg hem. Det var jätteskönt ute och stjärnorna är helt underbara. Önskar att jag bara kunde ligga där ute, utan några lampor eller lysen i närheten & bara titta på stjärnorna (kanske med en powerking bredvid... eller en otroligt snygg kille, det kan aldrig bli fel). Jag vet inte varför, men på något sätt så dras jag alltid till himlen. Stjärnorna, månen, molnen. Älskar det.
Fick syn på en söt liten hare också som letade efter mat.
Aaaah. Nature. I just love it. Sometimes I wish that I could live outside in the nature, without electricity. In a cute little cottage near a big lake. That, my friends, would be awsome.

Berättade jag förresten att jag fick två böcker av min älskade far idag? Inte? Jag fick två böcker av min älskade far idag! Har redan läst ut den ena, hahah. Tror jag väntar med att börja läsa den andra tills jag ska gå och lägga mig. Gissar vi på att jag somnar runt fyra i natt?
Studiedag imorrn som tur är!

N~
<3


Allô!

Long time no see, eh?
Jag somnade igår. Och det skummaste är att jag inte ens kommer ihåg att jag gick och la mig. Jag vet att jag åt runt sex någon gång och sedan tändes lampan helt plötsligt och mamma sa att jag inte skulle sova med byxorna på. Ja, då var klockan tolv. Och oj så smart hon var då! Självklart kunde jag inte somna om sen, fick myror i benen. Har ni haft det någon gång? Sjukt jobbigt.

Igår var i alla fall bra och det har idag också varit. Solen lyser så härligt och jag har tagit fram min skinnjacka nu. Om det inte vore för all snö så skulle det absolut kännas som vår. Men det tycker jag ju redan att det gör... Men en vårigare vår. Eller något.
Förresten så har det börjat komma upp blommor i rabatterna. Wonderful!

N~

Oh la la!

Emmy & jag funderar på vad jag borde ha på mig på en fest...:
Emmy~ säger (00:56):
en kort kjol så du ser billig ut, helst med vrål höga klackar en stor uringning och mkt smink
lite överdriver med rosh
Tatt~ säger (00:56):
Ooooh
Sexigt
Ljusrosa läppstift oxå
utan glans
Emmy~ säger (00:56):
Mm...
Tatt~ säger (00:56)
Kanske göra ngra morrhår
Emmy~ säger (00:56):
jätte fintmåla lite utanför med
Tatt~ säger (00:56):
Och sen ett vitt svettband i håret
Emmy~ säger (00:56):
så ser läpparna större ut
Tatt~ säger (00:56):
Mm
Tatt~ säger (00:57):
just det1
Borde jag ha push up?
Med extra inlägg?
Emmy~ säger (00:57):
Måste man ha om man har uringing, halååååå
Tatt~ säger (00:57):
Får inte glömma string heller
Emmy~ säger (00:57):
Nee, som sitter över kjolen...
Tatt~ säger (00:57):
Mm
Precis
Jag vet!
Emmy~ säger (00:57):
fast alltid könare att köra utan
Tatt~ säger (00:58):
En magtröja
I spets
Emmy~ säger (00:58):
Jaaah vad fiiint
det skulle du passa i
Tatt~ säger (00:58):
Så man ser min illrosa bh
Emmy~ säger (00:58):
ta på dig lite brun utan sol... innan du lägger dig
Tatt~ säger (00:58):
Mm
Men annars så har jag choklad hemma
Då luktar man gott också
Emmy~ säger (00:59):
Vad gott
så kan folk komma och slicka
Tatt~ säger (00:59):
Mm
Emmy~ säger (00:59):
HahahahXD
Tatt~ säger (00:59):
Annars blir det sprit i naveln
Emmy~ säger (00:59):
HAHAHAHAHAHHAH, som med killen på festen jag höll på att spy

Jaa, och vad hon menade med det ska vi inte gå vidare in på. Vill dock påstå att jag inte var inblandad, hahah.

N~

Söndag! :)

God dag!
Jag har inga planer idag, så det blir att hitta på lite olika saker. Det enda jag vet är att jag måste skriva klart en bokredovisning. Annars funderar jag på att rengöra mitt ansikte och få bort allt det torra. Skulle vara skönt. Städa mitt rum finns också där på listan någonstans, samt lite andra saker. Jag borde gå ut och gå en sväng. Det är jättehärligt väder ute och här inne i mitt rum är det hur varmt som helst. Phew.

Aja. Ni får ha en toppenbra söndag & så får vi se vad jag lyckas hitta på!
Pussen & kramen!
N~


Hemma igen!

Hej. Här sitter jag och lyssnar på härlig musik och funderar på lite saker.
Jag var hemma hos Divie (min kompis vars lillasyster det var som fyllde år) hela kvällen. Hon, jag, Arpita och Nick satt och pratade om olika saker. Hon visade även mig och Arpita en film som bara fick det att vända sig i magen på mig. Att en del människor kan vara så himla.. himla.. Usch! Att de kan vara så himla vedervärdiga! Nej fy. Det var nog det hemskaste jag sett. Värre än en skräckfilm och detta var på riktigt också. Och som D sa, det värsta var nästan inte filmen utan alla som kommenterat att det var bra gjort. Fy. Vill inte tänka på det.
På vägen hem var det något fel på vår bil. Ett tag trodde jag nästan att vi skulle sprängas i luften, så jag satt och viskade besvärjelser hela vägen hem.
Och nu sitter jag här! Ska skriva ner lite hemliga saker ;)
Vi hörs!
N~

Lördag

Hej hej hej!
Idag ska jag iväg på kalas, hahah. Min kompis lillasyster fyller år, så mamma och jag ska dit för att gratta. Annars har jag inga planer för idag. Kanske blir att möta upp Lisa och Emmy ikväll.

Just nu är mitt rum stekhett. Håller på att svettas ihjäl. I våran lägenhet är det typ 25 grader året om och mitt rum är nog varmast. Och nu lyser solen på som bara den och det är varmt! x_x
Aja, nu ska vi åka i alla fall.
Byes så länge

N~

Percy Jackson & the olympians - The lightning thief


Genre: Fantasy, Äventyr, Action + some romance ;)
Längd: Nästan 2 timmar
Betyg: 4!

Handling: Percy är en vanlig kille som har både dyslexi och ADHD (påstår dom). Hans pappa lämnade dem när han var lite så nu bor han och hans mamma hos en äcklig gubbe som Percy hatar och han ber dagligen sin mamma att de ska kasta ut honom. En dag är Percy och hans klass på ett museum som handlar om antikens Grekland & mytologi. Där händer en grej som förändrar Percys liv för alltid. Han får reda på att han bästa vän inte är den han tror att han är och Percy blir anklagad för att ha stulit världens främsta vapen - Zeus Åskvigg. Så nu måste Percy hitta Åskviggen innan Zeus startar upp ett krig som kommer ödelägga hela jorden.


Jag tyckte att filmen var jättebra och att killen som spelar Percy var jättesöt är bara ett plus i kanten! Den var rolig, fylld av äventyr och fantasy etc. Så den föll mig i smaken. Dock så var det två saker jag störde mig på. Några av skådespelarna gjorde ett dåligt jobb och ibland när de slogs med svärden såg det inte alls äkta ut. Men annars tyckte jag om den!

N~


Q & hopefully A:s

Hej!
Vaknade vid tre när Emmy kom hit. Vi skulle dragit ner på stan & frågat om prao, men det sket sig. Hatar att jag måste praoa, men jag måste verkligen ta tag i det. Fy skäms på mig! Så nu sitter jag här och har några frågor till er.

1. Jag vill verkligen ha något speciellt att skriva om här på bloggen. Så vad tycker ni att jag ska skriva om?
Ska jag skriva mer om mina knäppa tankar? Filmtips? Fler hemligheter? Aliens, dinosaurier, magi, etc?Eller något helt annat?
Skulle vara kul om ni lämnade en kommentar med ett förslag!

2. Min engelskalärare vill att jag ska prata mer engelska (och jag borde skriva mer engelska också för den delen) så att jag blir van med det. Så hur många av er tycker att jag ska gå en hel dag och snacka kass engelska? ^^
Eller så kanske jag ska fixa en extrablogg där jag skriver på bara engelska? Hmm...

N~

Sleepy (-_-) Zzz

Hej!
Skoldagen var kort idag. 20 över 8 - 20 över 10. Vår svenskalärare är toppen!
Alex & Eve skämtade (halvt om halvt) med henne om att lärarna förväntar sig för mycket av oss när de ger oss massa uppgifter som vi måste göra hemma & att de inte bryr sig om oss tillräckligt. Så Carin (svenskaläraren) sa: "Bryr vi oss inte? Jo, men jag bryr mig. Ni ser så trötta ut, så ni får gå hem och sova lite tycker jag. Det är väl att bry sig!"
Så nu är jag hemma, 40 minuter tidigare, och ska faktiskt ta och sova i några timmar. Gud så trött jag är.
N~

11 Mars 2010

Hej!
Idag var det bokredovisning på engelskan! Det gick lite sådär. Var typ osäker på vad jag skulle säga eftersom jag inte förberett mig, men Tracey sa att jag fick MVG i alla fall. & att jag fått MVG på mina senaste grejer också. Så jag är glad!
På tal om engelska så frågade Emmy mig nyss om Fifteen betyder 17...
Huhum.. Nej, Emmy, Tyvärr.

Jag somnade när jag kom hem och vakande av att Emmy låg i min säng, hahahah. Aja. Skulle gått ner på stan och frågat om prao idag, men jag får göra det imorrn istället. Jag längtar INTE till min APU.

Blä!

N~

Dags att KÄNNA PÅ SMÄRTAN!

Bon soir, Konbanwa, Good evening, God Kväll etc.....

Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Den här dagen har varit bra. Dock har jag inte varit ute något sen skolan trots att det var så härligt väder. MEN jag har faktiskt två ursäkter till det.
Nummero 1 = Jag hade lite läxor osv. att träna på, men ofc så gjorde jag det inte ändå.
Nummero 2 = Min fucking jävla träningsvärk! Alltså det är helt sjukt. Jag kan inte ens gå ordentligt eller resa mig eller någonting typ efter att jag stått eller suttit stilla. Det gör så förbannat ont och benen viker sig. Pappa började asgarva när han såg mig. Och imorrn ska vi dansa på idrotten. Det kommer nog inte gå. AJ!Nu ska jag läsa 300 sidor i en bok på engelska för imorrn är det bokredovisning (men jag kommer somna efter typ 100 sidor. Har ändå läst den på svenska 2 gånger. Poäng till mig!)

Nej, nu måste jag dra och borsta tänderna och ta ut mina ögon (linser alltså). Eller så dröjer jag ut det här inlägget så mycket så att jag blir trött och slipper röra mig och somnar på tangentbordet.

NEJ! Natalie är stark och räds inte smärta!
Mot toaletten och vidare!

N~

Ps. Talismanen har kommit! Har den på mig på bilden där ^

En frisör är inte bara praktisk

Hej! Nu är jag hemma och provet gick bra. Men klippningen där emot.. Dun dun dun! Disaster! Något jag måste träna lite extra på. Förresten så stör jag mig på att de typ inte tar emot praoelever någonstans här i Västervik. I morgon ska jag i alla fall gå och fråga och hoppas på det bästa. Fick hem Talismanen från Magic idag, så den kanske kan hjälpa mig med det problemet!
Men nu! Upp till bevis!

Skulpteringsproceduren: Förklarar vad man gör under en hel klippning & även varför man får det resultat som man får. Med hjälp av det här kan man se sina misstag!
Sektionering: Håret delas in arbetsbara sektioner under en klippning. Detta gör det lättare & sparar tid. Det finns tre olika sektioneringar. Korset, Horisontellt & Kronlinjen.
Huvudposition: Är hur kunden ska hålla huvudet när man klipper så det inte ska bli något fel. Exempel och kunden sitter med ena benet över det andra så kan det bli längre på ena sidan. Oftast sitter kunden med huvudet rakt, men vid exempel vid en Gradering kan man be kunden luta huvudet framåt så att man kommer åt håret vid nacken.
Indelningslinjer: Man delar in sektionerna i indelningslinjer så att det ska bli lättare att klippa & för att man ska kunna få det resultat man vill ha. Man kan dela in håret i horisontella, vertikala, diagonal vänster & höger, konvex, konkav och pivotala passéer.
Distribution: Det är hur man kammar håret & det påverkar projektionsvinkeln. Det finns 4 olika distributioner - Naturligt fall (håret kammas mot golvet utan att det dras i eller vinklas), T-form (En rät vinkel som gör att hårbotten & håret bildar ett T), Skiftande distribution (om man inte använder sig av de förgående, då kan man ex vinkla) & Planskulptering (då man kammar håret upp mot taket)
Projektionsvinkel: Är hur många grader man kammar håret i. Helform= 0 grader, Gradering= 1-89, Lika längder= 90 & Ökade längder = över 90.
Finger- & verktygsposition: Är hur man håller sina verktyg och fingrar. Man kan antingen hålla dem parallellt med hårbotten eller ickeparallellt.
Designlinje/Guide: Berättar hela tiden hur man ska klippa håret, hur långt det ska vara och etc. Man kan ha en stationär guide (en som stannar på samma ställe. Tänk dig en stationär dator) eller en rörlig guide (en som följer med när man klipper ex en gradering, tänk dig en bärbar dator).

Nej, jag förstår att detta nog inte gör er mycket klokare. Men ni ska veta att en Frisör inte bara håller på med praktiska delar, utan även fått lära sig allt teoretiskt.
Hahah.
N~

Update 9 Mars 2010

Det här har jag förresten gjort idag:
Varit med Emmy & Lisa. Vi sminkade oss, dansade, besökte willys & lite extra.
Har inte pluggat något, men det ska jag börja med nu.
Så vi får höras imorrn!
Pussen och kramen
N~

Bon soir!

Ska börja träna till provet imorgon, hahah. Tränade till det för typ några veckor sen ju, när jag hade fel gällande vilket prov vi skulle ha. Men helt seriöst så kommer jag inte ihåg allt och jag tränade inte ens ordentligt då.
Men nu måste jag det!
Vi kör ett träningspass här på bloggen så får jag skämma ut mig gällande min kunskap just nu (haha?)
Skulpteringsproceduren: Sätter ord för vad man gör under en hel klippning & det är även ett felsökningsschema som berättar varför man fått det resultat som man fick.
Sektionering: Håret delas in i olika sektioneringar för att underlätta under klippningen. + massa annat.
Vanliga sektioneringar är korset (öra till öra, panna till nacke) + två till.
Huvudposition: Är hur kunden ska hålla huvudet när man klipper så det inte ska bli något fel. Exempel och kunden sitter med ena benet över det andra så kan det bli längre på ena sidan. Oftast sitter kunden med huvudet rakt, men vid exempel vid en Gradering kan man be kunden luta huvudet framåt så att man kommer åt håret vid nacken.
Indelningslinjer: Det finns horisontella, vertikala, diagonal vänster & höger, konvex, konkav och pivotala. + lite annat som jag borde kunna som beskriver allt.
Distribution: Är hur man kammar håret. Om det ska ha naturligt fall, T-bane & så är det säkert något mer jag glömt bort.
Projektionsvinkel: Ex. i hur många grader man kammar håret. Helform= 0 grader, Gradering= 1-89, Lika längder= 90 & Ökade längder = över 90.
Finger- & verktygsposition: Är hur man håller sina verktyg. Ska det exempel vara parallellt med hårbotten eller ska det vara icke-parallellt?
Designlinje/Guide: Berättar hela tiden hur man ska klippa håret, hur långt det ska vara och etc. Ska man ha en stationär guide eller en rörlig guide?

Usch. Det där lät verkligen oproffsigt! Nu måste jag läsa på ordentligt så jag inte skrämmer bort mina kunder. Imorgon när jag kommer hem skriver jag om det på ett bättre sätt!
N~

J'aime le chanson beaucoup!Jag saknar att gå på franskalektioner. Älskar språket, det är så fint. C'est trés difficile, mais cela n'a pas d'importance.

J'aime la France! <3

9 Mars 2010

God dag på er!
Idag har solen lyst härligt, men jag har varit tvungen att tillbringa min dag inomhus än så länge. Jag fick ihop novellen till slut, men jag måste finslipa den lite. Och den skulle varit inlämnad idag! Men eftersom ingen annan kommer lämna in den på fredag så kanske jag gör det samma. Det beror på hur mycket energi jag har. Jag är väldigt trött just nu, men försöker tvinga mig själv att inte lägga mig ner, för då är det kört.
Jag hade en jättebra dag i skolan idag i alla fall!  Trots att det är tisdag och tisdagarna brukar vara skitjobbiga. Det värsta som hänt var väl idrotten. Kände av träningsvärken i rumpan redan där.

Nej, vi får se vad som händer! Nu ska jag kolla igenom de bloggar jag brukar kolla igenom och sedan blir det att  fixa lite med skolarbeten. Känner mig pepp!
Vad gör ni en dag som denna? :)

N~


Så går det när man inte lyssnar? :(

Jag är fortfarande uppe och har kommit ungefär halvvägs med novellen. Försöker mig på att skriva en hel sida (!) eller mer.
Tar en liten paus då och då. Känner tröttheten i mina ögon, men jag vill få den gjord. Kanske räcker med om jag skriver halva? För vi ska ändå bara få respons på den & sedan lämna in den en annan dag (tror jag?). Men det är lika bra att jag skriver klart den. Ska försöka så gott det går, men vid tre så lägger jag mig. Kommer bli jobbigt i skolan imorgon. Men men. Det får man ta när man inte börjar jobba i tid!

Såg nyss det här klippet. Made me sad :(
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/handelser/article6726128.abI think I've got a clue

Nu har jag äntligen kommit på en idé. Novellen lär bli dålig och konstig. Men men. Carin är väl mest ute efter att man ska ha fattat hur en novell ska byggas upp + grammatiken. Så storyn skiter vi i nu (eftersom den suger).

Tog en paus & tittade på Legend of the seeker s02e13. Bästa avsnittet ever!
Slapp gråta den här gången ;)

N~

To write or not to write!

Yo!
Jag råkade somna förut när jag kom hem. Skulle titta på Ghost whisperer, men så blev det ju inte! Så jag sov från klockan tre till sju ungefär & hade en jätteunderlig dröm.

Jag tror äntligen att jag vet vad jag ska skriva om. Vart kommer ni på idéer bäst? Jag brukar ofta fantisera ihop sagor när jag är ute och går. För några veckor sen var jag ute och gick och hittade på lite & tyckte att det lät bra, så jag spelade in vad jag tänkte och såg på mobilen. Så nu ska jag använda det, för det passar in ganska bra i novellen som kommer handla om ett Mord.
Jag har jättesvårt för att börja skriva något när det verkligen gäller. Liksom imorgon ska den vara inne! Förut idag skulle jag skriva ett engelska essay på 60 minuter, men det gick inte eftersom jag inte visste hur jag skulle skriva och formulera mig. På Nationella provet i svenska i nian så hade vi ungefär tre timmar på oss att skriva en novell och medan alla andra började skriva direkt så satt jag och tänkte till det var fyrtio minuter kvar. Jag var inte riktigt klar när tiden tog slut och krafsade snabbt ner ett skitdåligt slut som jag ångrar än idag. Jag kunde typ ha skrivit vad som helst förutom det!Det är en dålig egenskap, men jag hatar verkligen när andra säger åt mig vad jag ska göra, så det kanske kommer lite från det?

N~ 

Time for school

Då beger jag mig straxt mot skolan då. Har två lektioner idag - engelska & datorkunskap. Jag slutar vid halv två ungefär så vi hörs om drygt fem timmar!Idag ska jag:
¤Skriva en novell till svenskan - måste komma på ett bra ämne att skriva om. Men vad?
¤Träna lite på skulpteringsproceduren
Om jag har tid över:
¤Svenska bokrecension
¤English bookreview
¤English essay
¤Hantverksorientering 

N~

Breakfast time!

Helloy

Efter att ha blivit väckt av pappa ungefär fem gånger valde jag att äntligen gå upp. Han höll på att tjata om att jag kommer komma försent hela tiden & att jag börjar tjugo i nio. Men det gör jag ju inte. Gick upp & kollade på schemat och fick se att vi hade labb idag, det hade jag glömt bort. Så jag börjar vid tio eftersom labben bara är varannan vecka.

Så nu sitter jag här och äter min frukost - K-special med vaniljyoghurt. Yummy.
Vad äter ni till frukost?

N~

Ledigheten är lika med över, sob.

Fixat en ny design lite snabbt. Mina headers blir alltid suddiga eftersom jag gör dem i paint. GIMP suger. Fattar nada. Skulle behöva photoshop, men det kostar ju pengar & jag vill inte ladda hem en fake på internet.

Aja. Nu ska jag gå & lägga mig trots att det känns som jag borde vara uppe.
Vi hörs imorrn!
Skola. Blä. Vill inte.

N~

Oxygen~


Sista lediga dagen, sob sob

Jag har inte riktigt förstått om det här kommer bli en bra eller dålig dag.
Dåliga saker som hänt idag:
Fått bläck sprutat i hela ansiktet
En stor, röd finne
Bra saker som hänt idag:
En sköööön dusch
Min säng är himlans skön (Glömde förresten berätta igår att jag typ halvt om halvt råkade ta sönder den lite. En sån där bräda gick av när jag satte mig i den)
Mina föräldrar <3
God frukost

Och så har jag märkt en sak som känns väldigt dum. Om jag inte är inloggad på msn så antar folk att jag sover. I alla fall Emmy. *Suck* Antingen hänger jag för mycket vid datorn eller så antar hon att jag inte har något bättre för mig om dagarna.

N~

Spring Spring! You're nästan här!

Just nu lyssnar jag bara på musik och njuter av att vara ledig. Aaaah. Härliga ledighet.
Emmy har tagit lite bilder på kläder hon kommer ha i sommar, så jag fick suget på att göra det samma och drog fram alla mina klänningar. Åh så härligt. Vår nu tack!


Våren är förrsten min favoritårstid. För då är det inte långt kvar till sommaren, solen lyser på ett jättehärligt sätt & det luktar speciellt i luften. Vår.Ells <3

Nu har älskade Ells-Bells åkt hem. Så nu sitter jag här... i min ensamhet... på en lördag. Saknar henne redan. Kändes jättebra att ha henne här. Det märks att vi är kusiner.
Vi var nere en sväng på stan förut. Jag hittade gammeldagsa bläckpennor på bokia som jag köpte & Ells köpte ett skissblock och en jätterolig bok om drakar som vi satt och läste i när vi fikade på McDonalds. Nu har hon tagit massa megamongo bilder på mig. Hahah.


Och filmen igår var för överigt jättebra! Först i början så fanns det vissa saker jag störde mig på. Exempel att Alice inte såg ut att vara nästan 20 & hennes frisyr. Men det blev bättre ju längre man kom in i filmen & sen kändes hon bra. Så ja, filmen var värd pengarna & jag funderar på att kanske köpa filmen när den kommer ut, om jag vill lägga pengar på den. Hahah. Men om ni funderar på att se den så tycker jag att ni ska göra det i alla fall!

 


Nu ska jag börja plugga lite faktiskt. Vi hörs!
N~

Äntligen fredag :D

Yo!
Nu är jag hemma efter allt. Skolan gick snabbt idag & jag hade väldigt kul med gullisarna (ni har ett nytt smeknamn). Och efter det gick jag en kort sväng med Anje & Alex på stan. Mycket härligt! Störda (men på ett otroligt bra sätt! <3) brudar det där.
Efter det åkte mamma & jag och handlade lite. Så nu har jag lassat upp med godis och powerking till Ells & mig. Köpte även en drickyoghurt. Har velat ha en jättelänge (hahah?). Så jag köpte en som är lite go green. Och jag tänkte att en yoghurt inte borde innehålla så mycket socker, men jag hade ganska fel. 8% socker. Och det är väl ganska mycket ändå? Nu vet jag ju att jag kommer äta väldigt mycket skit idag, men annars så vill jag börja tagga ner med godiset och sånt. Skrev ju faktiskt ett inlägg om det för några dagar sen att man borde slänga iväg sånt som får en att må dåligt.
Och jag har varit sugen på att gå ut och springa hela veckan! Jag väntar bara lite till snön försvinner från gymnasieslingan, sen drar jag ut. Visste ni förresten att man blir hög av att springa*? Så instället för droger så kan man ju dra ut en sväng och springa!
Nu ska jag bara dricka upp min sockeryoghurt & vänta på Ells. Sen får vi se vad som händer.
Bion ikväll i alla fall! :D


*läst i illustrerad vetenskap eller allt om vetenskap, är osäker.

N~ 

Sleepyday

Hello
Sov typ hela dagen idag också. Jag kände mig inte trött när jag bestämde mig för att somna, men när jag väl sov så sov jag verkligen. Pappa kom in flera gånger och tjatade på mig att jag skulle komma och äta. Usch vad sur jag blev. Skrek typ MEN JA! varje gång, men jag låg ändå kvar där och skulle sova. Det här händer typ varje gång jag somnar på dagen.


Skolan var bra idag i alla fall! Jag slutade 20 i två, men Anjelina skulle till hennes pojkvän som slutade vid halv tre, så jag följde med henne till willys & fick godis, hahah. Och snacka om att hon hade en otursdag idag. Stackars.
Sen stack vi tillbaka till skolan och då var klockan typ 20 över. Och så mötte vi Eve & Alex. Och då skulle Eve stanna till klockan var något över tre, så jag satt och väntade med henne också. Kul var det i alla fall. Och jag måste påstå att jag inte är särskilt diskret när jag kollar på killar, hahahha.


Anyway. Imorrn slutar jag vid elva (yäy!) eftersom hantverksorienteringen är inställd. Så då ska jag åka & handla lite med mamma inför kvällen när Ells kommer hit!
Längtar!

Håller förresten på att bli förkyld eller något.

N~

Yäy! :D

Wow! Jag är asglad just nu :D
Jag vann Miss Magics tävling!

Så den här söta talismanen kommer jag snart ha hemma hos mig :)
"Flaskan är bara 3, 5 cm lång och innehåller renfana vilket ger god hälsa och långt liv och skyddar mot våld och oro. Flaskan innehåller också en miniskriftrulle med ord som skänker glädje, friskhet, kärlek och rikedom."
Låter riktigt bra tycker jag. Jag kanske hinner bli miljonär och 121 då! Vi får väl hoppas.

Idag har förövrigt varit en bra dag, men jag har kanppt kunnat plugga till provet. Jag har varit för okoncentrerad. Aja, vi får hoppas att det går bra ändå. Ska försöka fylla i min lilla gula fusklapp nu. Oroa er inte, vår lärare gav ut fusklapparna, så jag gör inget dumt ;)

God natt nu. Och ha det bäst! :)

N~ :D

GOOD DAY! :D

God Onsdag!
Igår sov jag faktiskt hela dagen. Var hemma vid tre & vid fyra serverade mamma mat, men jag somnade istället och sov till halv ett. Sen var jag uppe i ca 1½h & kollade på youtube på min mobil. Ja, det var dagen igår.
Idag var vi nere på salongen. Vi började med att rulla curlers med vågor & volym. Det var så jävla svårt. Klarade inte av det. Men det är bara att träna på. Och sedan fick vi klippa på en docka som hade hår på HELA huvudet. Gick inte heller så bra, hahah. Men det var ju första gången så.. Lixom.. Jag var inte SÅ dålig. Bara lite.. inte så bra, hahah.
Och nu har Emmy-pluttis beställt biljetter till mig & Ells på fredag då vi ska se på Alice in wonderland. För jag kunde av ngn konstig anledning inte beställa biljetter & jag vill inte gå ner till stan nu i den här kylan :(
Och nu ska jag börja plugga till mitt Naturkunskapsprov som jag har imorgon!
Så vi hörs! :)

Evelina den 3 mars kl. 17:35
men tjenaMossen ;) göres en dag som denna? Chillar du eller pluggar som en dåre till provet imorrn? :O jaaa hur har du lagt upp planeringen min lilla pyssling? är du på bra humör? saknar du mig? gillar du snön? varför är snön vit? har du städat ditt rum? Många frågor på kort tid ;D men hoppas du klarar av pressen ♥ puss
Natalie den 3 mars kl. 18:41
Hejsan Svejsan!
Jag har huvudvärk idag å jag chillar nu en stund innan jag ska börja plugga som en dåre. Och du själv då? Min planering är illa upplagd (fy skäms på mig). Jag är inte på särskilt bra humör, men jag tror att det kan bli bättre! Jag saknar dig väääääääääääääääääääääääääääääldigt mycket! Räknar minuterna tills jag får träffa dig igen! Jag gillar snön och den är egentligen inte vit utan det är bara en illusion. Snökristallerna i snön reflekteras av ljuset och det är då vi uppfattar den som vit. Mitt rum var städat häromdan, men det har på något sätt blivit stökigt igen.
Hoppas jag gav dig svaren på dina frågor ;)
♥ Puss & kram!

(Nej, jag smsade inte 118100 för att kolla svaret på varför snön är vit *host*)

N~

Rules!

Gjorde nyss ett skitroligt test.
Min snopp om jag var kille: 16cm
Emmys: 14cm
Dees: 13cm
Ells: 12cm
I WIN! :D

Och om min lön är densamma hela mitt liv (ca 26 kr/dag) så kommer jag vara miljonär när jag är 121 år! (Inte så långt kvar :D)

Det här är sidan:
http://www.kalkyleramera.se/

N~

Update 1 Mars 2010

Yo!
Installerade ju min cam igår så här får ni några dåliga bilder!
Tavlan och klänningen är favoriterna i hemmet just nu! :)
Men de ser självklart bättre ut i verkligen, hahah. Tror att jag borde köpa en ny cam (när jag har pengar).

Skolan var för övrigt rätt så soft idag. Fick köpa ett nytt bibliotekskort och ÄNTLIGEN låna min naturkunskapsbok.
Nu ska jag bara ta det lungt till klockan fyra någon gång, då ska Emmy & jag ut och jogga. Ikväll blir det antagligen plugg + lite annat.

N~

När solen är borta sover människorna på jorden.

Just nu installerar jag min webcamera, kollar på X-men Evolution (yes, I'm still a nerd and I love it <3) & chattar med Emmy. Hon är knäpp :3

Emmy duschar säger (00:16):
trodde aids var som arabies
Tatt~ säger (00:16):
Hahahhahahahahahhahah
Emmy duschar säger (00:16):
när man äter kött typ och blir sjuk
Tatt~ säger (00:17):
1. Nej
2. Det heter rabies
3. Man kan dö av båda.
4. AIDS är en könssjukdom
5. Rabies får man av sjuka djur

N~


RSS 2.0