Värsta sömnparalysen jag varit med om


3OH!3 - Follow Me Down (Ft. Neon Hitch)

Hej!
Hur har er dag varit? Min har typ varit dryg eller något. Har inte så mycket att kommentera på den. Fick MVG på mina två senaste prov! Naturkunskap och datakunskap, så det är jag glad för. Men asså. Jag har märkt en sak. Jag är inte lika rolig på bloggen längre. Kanske för att jag känner mig så seriös hela tiden och bara skriver om hur min dag har varit? A, jag vet faktiskt inte. Mitt liv kanske har blivit tråkigt eller något. Nej, jag känner mig faktiskt rätt så lycklig just nu.

Men åh! Världens äckligaste sak hände mig i natt. Jag har berättat om sömnparalys förut, men för er som inte vet vad det är så är det när man vaknar efter att ha sovit och man är klar i huvudet, men inte kan röra kroppen.
I alla fall så drömde jag en mardröm om att Emmy och jag var på en speciell plats i skolan och det var helt mörkt där inne, så vi såg inget. Så vi skulle sätta oss ner i ett hörn som var täckt av växter och vänta tills det tändes. Då när jag höll på att krypa in säger Emmy något, men jag hör inte vad. Så jag reser mig upp och säger:
N: Va?
E: Det var inte jag som sa något.
Okänd man: Det var jag.
Och så börjar han slå på mig med sina knytnävar lixom uppifrån och ner på mig om och om igen. Och då blev jag skiträdd och vaknade, men i huvudet då. Så jag ligger helt vaken i min säng och kan inte röra på mig. Mina ögon är halvöppna, för jag kan se min hyllkant (den jag har över sängen). Så där ligger jag helt vaken, kan inte röra på mig och är livrädd för att somna om igen - och det i typ fem minuter. Till slut lyckas jag slappna av och somna om halvt om halvt. Sen vaknar jag igen med hela kroppen och då la jag mig inne hos mamma. Hahah. Alltså fy. Har varit med om sömparalys många gånger, men aldrig så här. Efteråt kom jag på att jag borde provat andevandra. Det får jag göra nästa gång!
N~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0