Sista dagen på salongen

Hej
Onsdag idag och vad innebär det? Jo, salongen ofc!
Idag var sista dagen på salongen innan sommarlovet. På morgonen jobbade vi med att skriva klart och lämna in arbetet om balprojektet. Efter lunchen så hade vi lite fritt val där vi fick göra vad vi ville. Jag ville färga mina ögonfransar, men glömde bort att jag inte kan ha mina linser då, så det blev ju inget med den saken. Hjälpte till att slinga Alex hår. Men Anje fick fixa med färgen eftersom jag kan typ nada än så länge. Det blev även betygsnack då jag fick VG. Men ett svagt VG, VG-. På grund av att jag visade för lite energi, såg olycklig ut, har för lite självförtroende, är perfektionist och inte vågar göra fel.
Alltså. Jag själv håller inte med om en enda sak förutom det första, att jag kanske visar för lite energi. Men annars så har jag jättebra självförtroende, är inte perfektionist (då skulle jag slängt saxen och dragit för länge sen) och jag vågar göra fel, men om jag inte måste göra några misstag så undviker jag ju det. Jag gissar på att det är baserat på när jag klippte mamma och frågade Carro om samma sak tre gånger för att jag inte riktigt förstod och verkligen ville vara säker på vad jag gjorde. Jag menar - jag vill ju inte sätta saxen i mammas hår och göra fel bara för att mina lärare ska se mig som mer självständig.

Nej, nu babblar jag på. De är trots allt mina lärare och man kan inte hålla med om allt. Jag har haft skitbra lärare genom åren och några som varit helt dumma i huvudet. Mina frisörlärare ligger någonstans mitt emellan.
Bäst är min engelskalärare, svenskalärare och idrottslärare just nu!


N~


Kommentarer
Postat av: Ells

Haha sounds goodie :)

2010-06-10 @ 20:44:28
URL: http://jademysteries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0